headerfoto

Våra medlemmars bästa makeup-tips

Det börjar närma sig bröllopssäsong och för många är det just nu detaljplanering på hög nivå! En viktig detalj är givetvis brudmakeup. Ska man anlita någon som lägger makeup åt en eller göra det själv eller med hjälp av en väninna? I vilket fall så kan en prov-makeup vara en god idé. Kanske är det läge att investera i en ny ögonskugga, eller en riktigt bra mascara som tål även känsosamma stunder och givetvis att förbereda huden. Allt för att du ska kunna  känna dig som ditt allra vackraste på bröllopsdagen. 

 

Personligen tycker jag att tips och rekommendationer från vänner och andra i samma situation är guld värda! Särskilt när det gäller ekologiska märken som inte alltid har marknadsföringsbudget att höras och synas överallt som många konventionella stora kända internationella märken. Därför glädjer det mig mycket att läsa alla inspirerande tips och diskussioner mellan medlemmarna i EcoBride Club. Vi har en sluten facebook-grupp där alla medlemmar kan ställa frågor och utbyta tips och idéer.  Dessutom har vi tävlingar med jämna mellanrum och för ett tag sen efterlyste vi medlemmarnas bästa make-up tips! Här kommer ett urval av dem! 

 

/Katharina

 

Vill du veta mer om EcoBride Club? Läs mer och bli medlem här >

 

3 makeup-tips från medlemmar i EcoBride Club:

 

Annie, Ulricehamn

Mitt bästa makeup-tips är att inte använda gammal makeup och orena verktyg! Då fräscha och rena verktyg applicerar makeup håller sig även huden fräsch längre och förebygger orenhet. Ren makeup, rena verktyg = absolut renare ansikte!

 

Heidi, Karlskoga

- Mitt bästa tips är att göra en hårmask av ekologisk kokosnötsolja och honung. Det man gör är att man värmer upp en matsked kokosnötsolja tillsammans med en matsked honung, som man blandat ihop väl, i en kastrull tills de två ingredienserna smält. Fördela i håret och låt verka i ca 20min. Tvätta och styla som vanligt! Håret blir fantastiskt mjukt och blankt samt att det ser mycket hälsosammare ut.

 

Cecilia, Stockholm

Mitt bästa tips är att rengöra ansiktet på kvällen med ekologiska produkter. Men på morgonen låter jag ansiktet vila från rengöring för att inte tvätta bort det värdefulla skyddet som bildats under natten. På sin höjd ett milt ansiktsvatten eller bara vatten, bara fukta lätt. Efter det sminkar jag mig.

 

Tack Annie, Heidi & Cecilia för riktigt bra tips!

Foto: Junesabstracts.blogg.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln