Hur väljer man bröllopstårta?

Att bestämma vad vi ska ha för bröllopstårta har varit en lång process, som mycket annat när det handlar om vårt bröllop. Börjar man planera ett bröllop ett år innan så hinner man få mycket inspiration på olika sätt. JAG började vår färd med att vi skulle ha cupcakes, så alla fick en lika fin bit och för vi ville vara lite annorlunda - att våga gå utanför ramen och följa den amerikanska trenden. Men sedan ville vi ha 7-sorters kakor till bröllopet eftersom vi bestämdes oss att ha bröllopet på en lantlig hembygdsgård, och då blev cupcakes lite "kaka på kaka". Så då valde vi en klassisk jordgubbstårta, och nu är VI inne på prinsesstårtan.

 

Hur ska jag kunna neka Tommy hans älsklingstårta? Han har velat ha den från början, men jag har inte riktigt lyssnat och så har han låtit mig bestämma istället. För honom är prinsesstårta förknippat med kalas och för mig är prinsesstårtan något som jag växt upp med "runt husknuten" (jag växte upp 100 meter från Frödinge mejeri) vilket har gjort att prinsesstårtan inte varit så positiv för mig. Det är stor skillnad på en prinsesstårta med ekologiska ingredienser och fryst prinsesstårta med e-nummer helt klart, så är det inte kärlek att låta Tommy få bestämma vad det blir för bröllopstårta?

 

/Vera

Foto: Sveriges bagare och konditorer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln