headerfoto

Hur väljer man bröllopstårta?

Att bestämma vad vi ska ha för bröllopstårta har varit en lång process, som mycket annat när det handlar om vårt bröllop. Börjar man planera ett bröllop ett år innan så hinner man få mycket inspiration på olika sätt. JAG började vår färd med att vi skulle ha cupcakes, så alla fick en lika fin bit och för vi ville vara lite annorlunda - att våga gå utanför ramen och följa den amerikanska trenden. Men sedan ville vi ha 7-sorters kakor till bröllopet eftersom vi bestämdes oss att ha bröllopet på en lantlig hembygdsgård, och då blev cupcakes lite "kaka på kaka". Så då valde vi en klassisk jordgubbstårta, och nu är VI inne på prinsesstårtan.

 

Hur ska jag kunna neka Tommy hans älsklingstårta? Han har velat ha den från början, men jag har inte riktigt lyssnat och så har han låtit mig bestämma istället. För honom är prinsesstårta förknippat med kalas och för mig är prinsesstårtan något som jag växt upp med "runt husknuten" (jag växte upp 100 meter från Frödinge mejeri) vilket har gjort att prinsesstårtan inte varit så positiv för mig. Det är stor skillnad på en prinsesstårta med ekologiska ingredienser och fryst prinsesstårta med e-nummer helt klart, så är det inte kärlek att låta Tommy få bestämma vad det blir för bröllopstårta?

 

/Vera

Foto: Sveriges bagare och konditorer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln