headerfoto

Hur väljer man bröllopstårta?

Att bestämma vad vi ska ha för bröllopstårta har varit en lång process, som mycket annat när det handlar om vårt bröllop. Börjar man planera ett bröllop ett år innan så hinner man få mycket inspiration på olika sätt. JAG började vår färd med att vi skulle ha cupcakes, så alla fick en lika fin bit och för vi ville vara lite annorlunda - att våga gå utanför ramen och följa den amerikanska trenden. Men sedan ville vi ha 7-sorters kakor till bröllopet eftersom vi bestämdes oss att ha bröllopet på en lantlig hembygdsgård, och då blev cupcakes lite "kaka på kaka". Så då valde vi en klassisk jordgubbstårta, och nu är VI inne på prinsesstårtan.

 

Hur ska jag kunna neka Tommy hans älsklingstårta? Han har velat ha den från början, men jag har inte riktigt lyssnat och så har han låtit mig bestämma istället. För honom är prinsesstårta förknippat med kalas och för mig är prinsesstårtan något som jag växt upp med "runt husknuten" (jag växte upp 100 meter från Frödinge mejeri) vilket har gjort att prinsesstårtan inte varit så positiv för mig. Det är stor skillnad på en prinsesstårta med ekologiska ingredienser och fryst prinsesstårta med e-nummer helt klart, så är det inte kärlek att låta Tommy få bestämma vad det blir för bröllopstårta?

 

/Vera

Foto: Sveriges bagare och konditorer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln