headerfoto

Här ska vi gifta oss

Förra helgen så åkte jag och min vän Cilla som är både toastmadame och tärna ner till Småland för att titta på hembygdsgården i Djursdala, eftersom det är viktigt hon får en bild av hur det ser ut. Jag ville också se hur det såg ut i ladan inifrån för att kunna planera hur vi ska duka upp. Det som är bra med de flesta hembygdsgårdar är att det ofta ingår porslin. Här finns massa koppar, tallrikar och glas som ingår i hyran. Ett riktigt bra sätt för oss att spara både pengar och miljö. Djursdala hembygdsgård är från 1700-talet och har möbler och bruksföremål från de senaste seklerna i bygdens historia. Det kommer vi också att försöka använda oss av i våra dekorationer.

 

Vi anlände till en gård full med gröna trädkronor, gullvivor och backsippor och även Cilla blev väldigt förtjust i platsen. Backsippor är fridlysta, och vid Lindstorps kulle som ligger bakom hembygdsgården så växer det massor av backsippor. Det är på den kullen, med utsikt över vattnet, som Tommy och jag ska vigas. Var ska ni gifta er?

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln