headerfoto

Här ska vi gifta oss

Förra helgen så åkte jag och min vän Cilla som är både toastmadame och tärna ner till Småland för att titta på hembygdsgården i Djursdala, eftersom det är viktigt hon får en bild av hur det ser ut. Jag ville också se hur det såg ut i ladan inifrån för att kunna planera hur vi ska duka upp. Det som är bra med de flesta hembygdsgårdar är att det ofta ingår porslin. Här finns massa koppar, tallrikar och glas som ingår i hyran. Ett riktigt bra sätt för oss att spara både pengar och miljö. Djursdala hembygdsgård är från 1700-talet och har möbler och bruksföremål från de senaste seklerna i bygdens historia. Det kommer vi också att försöka använda oss av i våra dekorationer.

 

Vi anlände till en gård full med gröna trädkronor, gullvivor och backsippor och även Cilla blev väldigt förtjust i platsen. Backsippor är fridlysta, och vid Lindstorps kulle som ligger bakom hembygdsgården så växer det massor av backsippor. Det är på den kullen, med utsikt över vattnet, som Tommy och jag ska vigas. Var ska ni gifta er?

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln