headerfoto

Hemmagjord Baileys till vår bröllopsfest

Baileys är en av världens mest kända likörer, och vi kommer göra vår egen hemmagjorda Baileys till bröllopet för att få den så ekologisk som det går. För även om Systembolaget numera har 767 olika ekologiska alternativ i sitt sortiment så är Baileys inte en av dem tyvärr. Men vad gör väl det? Att göra det själv brukar smaka så mycket bättre. Jag som är barnsligt förtjust i Baileys tycker att en fest av detta slag kräva denna dryck. Så Tommy har fått det som uppdrag att göra vår egen Baileys. Tänk att sedan kunna hälla upp sin egengjorda Baileys i gamla glasflaskor och servera som avec till kaffet!  Kommer bli både fint och gott tror jag. 

/Vera


Recept på hemmagjord Baileys (ca 70 cl)

3 äggulor

1 msk snabbkaffe

3 dl florsocker (kan varieras beroende hur sött du vill det ska vara)

2,5 dl irländsk whisky

1 tsk vaniljarom

3-4 msk Oboy

4,5 dl grädde

Välj ingredienser som är ekologiska och fairtrade i mesta möjliga mån. 

Foto: olofelm.se. Fotot är lånat av baraenkakatill.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susan Lapere Loans » Tema: Flower Power:  ”God dag allihopa, jag kommer med goda nyheter till er dörr, jag är en privat lån..”

  • Hoffan Funds LTD » Tema: Flower Power:  ”behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och proje..”

  • شركات نقل الاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://610b31f1e425e.site123.me/about https://myworldgo.com/blog/40386/- https..”

  • ارخص شركة نقل عفش واثاث بمكة » Tema: Flower Power:  ” https://sites.google.com/view/movers-riyadh/ https://sites.google.com/view/mov..”

  • شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://fullservicelavoro.com/ شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث http://fullservic..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln