headerfoto

Begagnad brudklänning nära dig

Ett bra sätt att spara både pengar och miljö inför bröllopet är att köpa så mycket som möjligt begagnat och second hand. Brudklänningen är ett typiskt bra exempel som är perfekt att köpa begagnad online. Ofta är det halva priset mot att köpa en ny och dessutom är det bra för miljön. Även skor, accessoarer, bordsdekorationer, stolsöverdrag och andra  dukningsdetaljer går ofta att fynda på Blocket eller Tradera eller i second hand-butiker. 

Men ibland vill man ju kunna prova först och inte behöva betala frakt över halva landet eller åka och hämta i en annan stad. Då är Hoodboard ett bra alternativ. Hoodboard är en lokal sökmotor som hjälper dig handla ekonomiskt och miljövänligt i ditt närområde. Du lägger in din aktuella adress eller låter din dator eller mobiltelefon känna av var du befinner dig så får du direkt upp alla aktuella annonser nära dig. Vem vet, kanske din granne tvärs över gatan har just din drömklänning till salu? Himla smart tycker jag, som inte har någon bil men som gärna handlar begagnat! 

Dessutom kan du lägga in en bevakning helt kostnadsfritt, du sparar helt enkelt din sökning tex. "brudklänning stl. 38 Stockholm" och så får du ett mail när det du letar efter dyker upp.
Läs mer på www.hoodboard.se/Watchservice.aspx 

Lycka till i jakten på drömklänningen! Kanske finns den närmare än du tror? 

/Katharina
 

Foto: Evelina Thunström/Evethu.com

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln