headerfoto

Tävling - Vinn Veras bröllopsparfym från Honorés des Prés

Nu har du chansen att vinna Honorés des Prés parfym (värde ca. 600 kr), Sexy Angelic som vår bröllopsbloggare Vera kommer bära på sitt bröllop i sommar. Du kan läsa hennes beskrivning av parfymen här >

Honorés des Prés är ett franskt parfymvaruhus och de gav parfymören Olivia Giacobetti (känd för bland annat Guerlain, Hermès och L’Artisan Parfumeur) uppdraget att skapa en lyxig och ekologisk parfymserie som innehåller råmaterial som är certifierade med ECOCERT. Resultatet blev parfymer som doftar av naturens mångskiftande stämningar, och håller en hög kvalité. Parfymerna är dessutom veganvänliga.

Sexy Angelic beskrivs som en ljuvligt söt och feminin upplevelse av en nypa hemlock-blommor, en nyans av blomfrön från Angelikan samt en antydan av nybakad Calisson-konfekt från Aix-en-Provence gjord på mandel, syltad melon och vit florsockerglasyr.  Doften beskrivs som subtil men förförisk, och att den förhöjer din egen doft till något ännu bättre.

Tävlingen håller på mellan den 7 – 16 juni. Om du sprider tävlingen via din blogg, twitter, facebook eller annan social mediekanal så länka det i ditt tävlingssvar - så får du en extra poäng. Du som är medlem i EcoBride Club har automatiskt en extra poäng genom ditt medlemskap.

Till tävlingen >

Lycka till! 

Bli medlem i EcoBride Club du också! 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Allt för att förenkla planeringen av ert drömbröllop! Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad! Bli medlem här >
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln