headerfoto

Idag får Madeleine sin Chris

Idag sjuder vår huvdstad av kunglig bröllopsyra! Kl. 16.00 gifter sig Prinsessan Madeleine och Christopher O´Neill i Slottskyrkan. Hur stor del av bröllopet som har ekologisk inriktning är ju fortfarande ganska hemligt men givetvis ska jag spana in SVT:s sändningar och följa senaste nytt... 

Vitt, grönt och rosa är färgtemat och mängder av rosenskära, rosa pelargoner, rosa pioner, ljusrosa rosor, vita riddarsporre och brudslöja pryder både Slottskyrkan och festen. Bröllopsfesten blir en trädgårdsfest när det dukas i stort partytält i trädgården på Drottningholms Slott. 

Det vi vet mer är Madeleine har valt att ge uppdraget att designa brudklänningen till den italienske designern Valentino Garavani. Trist att hon inte väljer att främja svenskt mode och svensk design dagen till ära kan jag tycka.

Nåja, dags att korka upp en flaska bubbel och bänka sig i TV-soffa. Vågar vi tro att det blir lika romantiskt och rörande som när Victoria fick sin Daniel för tre år sedan? Jag hoppas det!

/Katharina
 

Foto: Patrick Demarchelier

Bli medlem i EcoBride Club du också! 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Allt för att förenkla planeringen av ert drömbröllop! Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad! Bli medlem här >
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln