Madeleine och Chris bröllopstårta

Vilken överraskning! Madeleine och Chris valde en helt egen och annorlunda bröllopstårta. Gjord på 3500 (!) macarons. De små bakverken var uppradade på fat som staplats på varandra i formen av en mer traditionell bröllopstårta. Kan detta bli starten på en kommande trend kanske?

Macarons är små söta bakverk gjorda på mandelmjöl. De går att fylla med vilken smak man än kan önska sig och vilken färg man vill. Vill du ha ekologiska macaroons så rekommenderas naturlig färgsättning tex. rosa med smak av hallon och gröna med smak av pistage istället för karamellfärg som annars är ett vanligt sätt att färgsätta macarons. 

Hur just Madeleines och Chris tårta såg ut kan ni se en skymt av på Aftonbladet >

/Katharina
 

Foto: Robyn Lee, flickr.com/photos/roboppy

Bli medlem i EcoBride Club du också!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Allt för att förenkla planeringen av ert drömbröllop! Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad! Bli medlem här >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln