headerfoto

Recyclade smycken till bröllopet

Ett sätt att spara på jordens resurser, och samtidigt plånbokens resurser, är att återanvända så mycket som möjligt. Till vårt bröllop så valde jag att ha smycken som min väninna Cicci gjorde till mig av recyclat dvs. återvunnet material istället för att köpa nyproducerade smycken. För mig var det helt ett val med omtanke om miljön. Min vän Cicci fick fria tyglar efter att ha gett henne en hint om vad jag önskade. Cicci använde bland annat pärlor från ett pärlhalsband som jag fått. Det gjordes om och blev istället två armband. Kristallprismor från en kristallkrona som jag köpt på loppis en gång i tiden vilket blev till gnistrande örhängen. Det blev riktigt fina smycken, unika och helt underbara, och så mycket jag. Som en liten gåva gav Cicci mig en berlock i form av ett hjärta som kom från ett smycke hon själv haft sedan länge. Hon satte dit det på ett av mina armband och det blev en vacker symbol för min och Tommys kärlek. Smyckena passade dessutom perfekt till våra vigselringar av återvunnet guld som Johanna på Ateljé Johanna E gjort åt oss.

/Vera

Visste du att...? 
Att ta något gammalt och göra om det till något nytt eller förlänga livslängden på produkten, det kallas för återbruk . Det är både plånboksvänligt och miljösmart och har dessutom blivit trendigt igen. Läs mer om återbruk i denna artikel från SR.se >

Foto: Beatrice Borg Eriksson

Söker du smycken som passar just din stil? Smycken som dessutom är skapade med omtanke om människor och miljö? 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om både människor och miljö. Som tex. guldsmeder och smyckeföretag som hjälper er hitta ringar och smycken som passar just er stil och som ni kan ha glädje av länge. Bli medlem i EcoBride Club du också. Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad!
Bli medlem här >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln