headerfoto

Mina 3 bästa tips för en lyckad bröllopsdag

Vårt bröllop var både vackert, unikt och magiskt. Hela konceptet med att återanvända och köpa second hand så mycket som möjligt blev helt enkelt fantastiskt. Många av våra gäster tyckte att det var hemtrevligt och avslappnat just för att vi inte hade samma tallrikar, samma stolar, samma glas och så vidare utan att vi istället använde det vi kunde låna ihop och mixade det med sånt vi hade själva. Bröllopet blev verkligen så som vi är privat, vilket gjorde det enkelt att slappna av för både oss och gästerna. Min kusin Matilda som jobbar med inredning på Hannas Room i Stockholm var väldigt imponerad och uttryckte sig så här i bloggen; ”Hur fint var det inte inne i ladan där middagen hölls? Vilda blommor, blandade porslin, gamla böcker som dekorationer. Så enkelt, men så otroligt vackert!”.

Nu har vi varit gifta i snart två månader och det känns fint att vara fru och make. Även om våra dagar ser likadana ut som tidigare så har vår relation tagit ett kliv uppåt, och man ser varandra med nya ögon. Vi planerar nu vår bröllopsresa som kommer gå till vackra staden Prag till våren. Vi åker tåg givetvis. Det kommer ni få höra mer om här på EcoBride när det börjar närma sig.

/Vera

Veras 3 bästa tips för lyckad bröllopsdag

  1. Njut även om det inte blir som du eller ni planerat i huvudet – för det är er dag och den är magisk hur den än blir.
  2. Ta med bekväma skor att byta med. 
  3. Ha en bröllopsklänning som du kan gå med hela dagen, så du slipper känna dig fångad i en klänning. Är den obekväm så kommer du garanterat inte kunna njuta av dagen fullt ut.


Tack Vera och Tommy för att vi har fått följa er väg till bröllopet här på EcoBride! Må ni leva lyckliga i alla era dagar! Här kan du läsa allt om Vera & Tommys bröllop – från planering till bröllopsfesten. 

Foto: Beatrice Borg Eriksson

Fråga Vera! 

Vera fortsätter givetvis att blogga här i egenskap av klubbdirektör för EcoBride Club. Du vet väl att du som medlem i EcoBride Club kan maila dina personliga frågor till Vera och få konkreta tips inför bröllopet? Är du inte medlem ännu? Det kostar inget att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad. Bli medlem här >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln