headerfoto

Presenttips till den du har kär

Visst är det ibland svårt att ge presenter tills sin kärlek? Det ska vara speciellt, personligt, minnesvärt, överraskande och gärna både hållbart och till en rimlig prislapp. Men enligt en ny undersökning kring konsumtionsvanor, firande och presenter gjord av TNS Sifo på uppdrag av Collector, säger att det är kanske är enklare än du tror. 

Glöm blommor, smycken och fräcka prylar. Undersökningen visar att svenska kvinnor i åldrarna 20-45 helst vill ha någon form av upplevelse i present av sin partner, 51 procent av kvinnorna vill helst av allt ha en weekendresa som present av sin partner och på andra plats kommer teater/konsertbiljetter. 
Precis som för kvinnorna verkar önskepresenten för män vara en weekendresa. Fast för hela 23 procent av männen räcker det faktiskt med en kram (!). Motsvarande siffra för kvinnorna är endast sju procent. Konstigt tycker jag, vem vill inte ha en kram?! Men när det gäller den bland männen så eftertraktade kramen, så är det enligt samma undersökning bara fyra procent av kvinnorna som helst ger en sådan till sin partner.

Slutsatsen är alltså - Unna er en gemensam upplevelse och kramas oftare! 

Kram! /Katharina

Källa: Collector

Foto: Katharina Brunat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln