headerfoto

Snygga ekologiska underkläder

Gästbloggare: Heidi Kronholm

När det kommer till underkläder tycker jag att det har varit svårt att hitta plagg som är både ekologiska och snygga. Så pass svårt att jag ett tag funderade på om det verkligen finns något som heter snygga ekologiska underkläder? Det mesta jag hittade var bas-underkläder i bomull eller bambu som inte fick det att pirra det minsta i kroppen, och det vill man ju när man klär upp sig inför bröllopet.

Självklart kan man köpa sin bh på second hand eller vintage och då är Etsy riktigt bra. Men om man är som jag och inte känner sig riktigt bekväm med tanken att någon annan har haft på sig underkläderna innan så är det nytillverkade underkläder som gäller. Några material som man ska kika lite extra efter är t.ex. ekologisk bomull och bambu, men även modal och polyester kan vara ett bra val.

Även fast det kändes hopplöst i början av mitt letande så hittade jag till slut några hemsidor och e-butiker som både erbjuder lyxiga, snygga och ekologiska underkläder. Därför vill jag dela med mig av dem till er. Den första jag hittade var EcoLyxica.se och därifrån har jag faktisk handlat tidigare. En svensk webshop där man kan hitta flera olika märken, som ”Who made your pants?” och ”peau Ethique”, med ett etiskt och ekologiskt tänk. Andra sidor jag hittat och gillar är Luvahuva, Ayten Gasson, By nature, Madonna Bain och Between the Sheets. Alla dessa har ett mer eller mindre helhetstänk när det kommer till hållbarhet, samt fokuserar på estetiken på samma gång. Så JA - snygga ekologiska underkläder finns. Man behöver bara leta lite. Och nu har jag ju också gjort halva jobbet åt er - Hoppas ni gillar det! Tipsa gärna om ni själva hittar fler!

/Heidi

Foto: Ecolyxica

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö.
Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln