headerfoto

Snygga ekologiska underkläder

Gästbloggare: Heidi Kronholm

När det kommer till underkläder tycker jag att det har varit svårt att hitta plagg som är både ekologiska och snygga. Så pass svårt att jag ett tag funderade på om det verkligen finns något som heter snygga ekologiska underkläder? Det mesta jag hittade var bas-underkläder i bomull eller bambu som inte fick det att pirra det minsta i kroppen, och det vill man ju när man klär upp sig inför bröllopet.

Självklart kan man köpa sin bh på second hand eller vintage och då är Etsy riktigt bra. Men om man är som jag och inte känner sig riktigt bekväm med tanken att någon annan har haft på sig underkläderna innan så är det nytillverkade underkläder som gäller. Några material som man ska kika lite extra efter är t.ex. ekologisk bomull och bambu, men även modal och polyester kan vara ett bra val.

Även fast det kändes hopplöst i början av mitt letande så hittade jag till slut några hemsidor och e-butiker som både erbjuder lyxiga, snygga och ekologiska underkläder. Därför vill jag dela med mig av dem till er. Den första jag hittade var EcoLyxica.se och därifrån har jag faktisk handlat tidigare. En svensk webshop där man kan hitta flera olika märken, som ”Who made your pants?” och ”peau Ethique”, med ett etiskt och ekologiskt tänk. Andra sidor jag hittat och gillar är Luvahuva, Ayten Gasson, By nature, Madonna Bain och Between the Sheets. Alla dessa har ett mer eller mindre helhetstänk när det kommer till hållbarhet, samt fokuserar på estetiken på samma gång. Så JA - snygga ekologiska underkläder finns. Man behöver bara leta lite. Och nu har jag ju också gjort halva jobbet åt er - Hoppas ni gillar det! Tipsa gärna om ni själva hittar fler!

/Heidi

Foto: Ecolyxica

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö.
Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln