headerfoto

3 gröna skönhetstips

För några veckor sedan hade vi en stor tävling tillsammans med vår samarbetspartner Weleda. Vi fick in massor av härliga gröna skönhetstips som tävlingsbidrag. Här kommer de tre som hamnade på prispallen! Kanonbra tips från Miya, Helen och Mira. Och många många fler! Stort tack till alla som medverkade. Håll utkik framöver för nu i advent planerar vi adventstävlingar varje söndag med massor av fina priser! 

/Vera & Katharina

3 vinnande gröna skönhetstips

 1. Hemmagjord peeling. Jag gör alltid hemmagjord peeling till ansiktet bestående av: espressokaffe och olja (oliv eller Weledas mandel). Sen har jag även i citrondroppar eller mosad avocado. Jätteskön peeling som jag låter verka en stund innan jag sköljer bort. Ansiktet behöver ej smörjas efteråt. 
                                                                                              Miya Lundgren, Vällingby
   
 2. Gör ditt eget body butter. Mitt bästa gröna skönhetstips är att smälta eko sheasmor tillsammans med mandelolja, låta det svalna och sedan vispa upp det till ett krämigt och lyxigt body butter! Vill man, kan man spetsa det med några droppar apelsin eterisk olja också. 
                                                                                          Helen Ahlenius, Norrköping
   
 3. Mirakelkur för välmående vackert hår. Mitt bästa gröna skönhetstips för ett välmående långt och vackert hår är att tvätta håret 1 gång per vecka (absolut max 2 ggr). Schamponera håret två gånger, första gången för att få bort ev stylingprodukter, andra gången för att få håret rent. Ett tips är att lägga en liten klick schampo i en liten "skakburk" med lock tillsammans med lite vatten så detta blandas. Då behöver du inte använda så mycket produkt. Avsluta med lite balsam i topparna, aldrig i hårbotten. Samt varma sommardagar häller jag olivolja i håret på morgonen, flätar håret el tvinnar upp det, går gärna i solen så håret blir rejält varmt, därefter tvättar jag håret på kvällen. Håret luktar lite skumt men OJ vilken dunderkur! Får alltid komplimanger från frissan för att mitt hår mår så bra och det har hänt ett antal gånger att jag enbart behövt klippa mig en gång per år.
                                                                                        Mira Törnquist, Katrineholm
Foto: Evelina Thunström, Evethu.com

Bli Premium-medlem! Få en ekologisk ansiktkräm från Weleda.

Som Premium-medlem i EcoBride Club får du extra många medlemsförmåner. För bara 99 kr per månad kan du maila våra bröllopsexperter just dina personliga frågor och få svar och tips på hur ni kommer vidare i er bröllopsplanering. Som en personlig bröllopskoordinator online! Ta del av rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners, ladda ner smarta checklistor, gå gratis på våra Club-events och ta med dig en vän utan extra kostnad. 
Bli Premium-medlem idag och du får en ekologisk ansiktskräm från Weleda helt utan extra kostnad! Värde 179-269 kr. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln