headerfoto

Bortskämd och lite utskämd – en perfekt möhippa

Gästbloggare: Heidi Kronholm

Fredagen innan nyår 2013 dök en grupp tjejer upp utanför min dörr och kidnappade mig för möhippa. Jag hade, efter att lagt ihop ett och ett, räknat ut att den skulle ske helgen innan nyår. Men jag blev ändå helt överraskad när de kom då jag kallt räknade med att de skulle komma på lördagen.

Min första uppgift blev att på tid packa ihop en lista med saker som jag skulle behöva (och inte behöva) under dagen, medan de andra stressade mig smått med att räkna ner och göra andra störande moment. Nästa utmaning var att sätta mina styling- och modekunskaper på prov. Jag blev beordrad att välja ut en ”snygg outfit” av lite blandade plagg som de hade med sig. Att välja på fanns bland annat en onepice, en blommig kjol i skrikiga färger, en lila och orange Pippi-tröja och en blå vadlång kjol. Till den valda outfiten skulle jag också bära en Disney-prinsesskrona.

Efter jag valt ut min outfit bar det av mot en rolig och, för mig, lätt stressad lunch på Max hamburgerrestaurang för att sedan bege oss mot centrum i Karlskoga för att marknadsföra min blogg - Modemanifestet. Tjejerna hade gjort en stor, fin skylt med lite info om min blogg samt ett 30-tal visitkort som jag skulle dela ut till folk på stan. Med ett stort leende och en vinnande slogan lyckades jag dela ut nästan alla visitkort. Nästa moment var dagens höjd punkt då de tog mig in till grannstaden för att tillbringa fyra timmar på spa med bubbelpool, bastu och massagestol. Till detta fick vi massor med god frukt, vatten, juice och bubbel att dricka. Eftersom mina vänner vet om mitt miljöintresse hade de sett till att det fanns ekologiska hudvårdsprodukter, shampo och balsam.

Möhippan avslutades med en god middag hemma hos en av mina vänner där vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord tills långt in på natten. Jag älskade det! Mina vänner hade verkligen ansträngt sig för att hitta aktiviteter som jag skulle tycka om men samtidigt låg lite utanför min komfortzon. Bortskämd, lite utskämd och en perfekt dag.

/Heidi

Möhippa för Heidi. Foto: Privat
Etiketter: möhippa heidi&eric

Svårt att välja aktiviteter till möhippan? Vi hjälper dig!

Roligt, mysigt eller fartfyllt? Vi hjälper er att skräddarsy möhippan efter vad den blivande bruden gillar och vad som passar just ert tjejgäng. EcoBride med samarbetspartners hjälper er att skapa en personlig och ekologisk upplevelse ni aldrig glömmer.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln