headerfoto

Kom-igång-paket för bröllopsplanering

Nyheter! Nu lanserar vi ett Kom-igång-paket med allt ni behöver för att få en bra start på er bröllopsplanering. Vi hoppas och tror att detta paket kommer passa extra bra för er som vill arrangera bröllopet på egen hand men vill ha goda råd på vägen.

Frågorna inför ett bröllop är många. Hur väljer man en lämplig lokal? Hur långt i förväg måste man boka fotograf, frisör, catering, städning och allt annat? Hur kan man köpa ekologiskt utan att det blir för dyrt?  Vilken ände ska man egentligen börja? Vi hjälper er med alla era frågor så ni får en smidig start på er bröllopsplanering. Ni får smarta planeringslistor och vi lovar att komma med kreativa idéer för hur ni kan spara både pengar och miljö.

Paketet kostar 1495 kr och allt detta ingår:

  • Personlig bröllopskonsultation. En timmes Bröllopskonsultation online där vi går igenom era önskemål och viktiga punkter för att inget ska falla mellan stolarna. Vi ger er tips på bra leverantörer, hur ni får ihop er budget och allt ni behöver för att få en bra start på bröllopsplaneringen.
  • Fråga bröllopsexperten. En månads personlig rådgivning där ni kan maila alla era frågor och bolla tankar och idéer med våra bröllopexperter. Vi är ert personliga bollplank så att ni får en bra start på er bröllopsplanering.
  • Inspirerande bröllopsbok med konkreta tips. Bröllopsboken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop.
  • Checklistor med smarta tips på hur ni kan spara både pengar och miljö inför bröllopet. Dessutom får ni en praktisk planeringsguide så att inget faller mellan stolarna längs med vägen.
  • Kampanj!* Just nu får du dessutom en ekologisk ansiktskräm från Weleda som välkomstgåva!

    ​Läs mer och boka här >

Har du några frågor om paketet så skriv gärna en kommentar eller maila mig på katharina@ecobride.se

Då så...Bröllopsplanering 2014 - nu kör vi!  /Katharina
Foto: Erika Petersdotter, Studioankungen.se

Vilken ände ska vi börja? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från bordsdekorationer till skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln