headerfoto

3 sätt att skicka save-the-date

Behöver man skicka save-the-date kort? Nej, egentligen inte. Men det är ganska smart att skicka någon form av save-the-date meddelande för att få era släktingar och vänner att boka in er dag i sin almanacka. Då köper ni er samtidigt lite extra tid för att bli klara med alla detaljer ni vill ha med i inbjudan. Ju förr desto bättre. Här är tre sätt att skicka save-the-date som både är enkelt, miljövänligt och plånboksvänligt. Känns det opersonligt med snabba digitala kanaler? Det är helt upp till var och en såklart, men det vanligaste sättet att skicka save-the-date nu för tiden är  epost. Släkt och vänner som inte har tillgång till digitala kanaler uppskattar ofta ett telefonsamtal.  

/Katharina

3 sätt att skicka save-the-date

  1. Epost. Ta ett fint foto eller gör ett digital save-the-date-kort som speglar er och ert tema för bröllopet (om ni hunnit bestämma det) och maila det tillsammans med datum och ort till era nära och kära.
  2. Facebook. Skapa ett facebook-event och bjud in era vänner. Där kan ni även fylla på med praktisk information löpande i takt med att alla bitar börjar falla på plats. Tänk på att göra eventet hemligt om ni inte vill att alla era facebook-bekanta ska ha tillgång till informationen.
  3. SMS eller MMS. Med eller utan bild väljer ni själva. Ett enkelt meddelande med texten "Vi gifter oss! Boka XX datum i kalender så skickar vi inbjudan med mer information lite längre fram. Vänliga hälsningar / era namn"
Foto: Joshua Rhodes, www.flickr.com/photos/joshuarhodes

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö.
Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln