headerfoto

Vår bröllopsfotografering

Gästbloggare: Heidi Kronholm Birgersson

Till vår stora dag valde vi att ha två fotografer. Johan Bonde, som skulle vara med under hela dagen och Elin Atterstig som tog våra porträttfoton.  När vi kände oss klara med vårt first-look foto, som jag berättade om i förra inlägget, begav vi oss tillsammans med Fotograf Atterstig och min pappa till Björkborns herrgård för att ta ytterligare lite bilder utomhus.

Björkborn är den stora herrgård där Alfred Nobel levde sina sista år och den är väldigt populär vid bröllopsfotografering. Jag förstår verkligen varför. Det är som att komma till en plats ur en saga med byggnaderna från 1800-talet och det vackra grönområdet intill, till och med på vintern är det så vackert att det gör ont. Vi hade dessutom riktig tur med vädret. Efter en vinter som varit den varmaste på många år och oerhört snöfattig hade det lite mindre än en vecka innan bröllopet blivit kallt med snövita vidder som resultat. Temperaturen låg runt -6°c med uppehåll från de tidigare dagarnas ihärdiga snöande och snålblåst. Jag har nog aldrig varit så kall i hela mitt liv. Det syns, som tur är, inte alls på bilderna.

Elin jobbade snabbt och effektivt samtidigt som hon gjorde ett fantastiskt jobb med att hålla oss på gott humör och få oss att le framför kameran. Vi gjorde samma runda som vi testat på provfotograferingen i början av januari och trots kylan kände vi oss lika bekväma nu som första gången. När vi var klara och Elin avslutat med några detaljbilder på ringarna tackade vi för oss, kramades och åkte tillbaka till folkets hus för att värma oss och vänta på att få viga oss.

/Heidi

De närmaste veckorna berättar Heidi allt om bröllopet från morgon till kväll! Håll utkik här på bloggen. Du kan även läsa om Heidi & Eric bästa planeringstips under Så gjorde vi >

Foto: Elin Atterstig, www.elinatterstig.se

Letar ni efter en duktig fotograf? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln