headerfoto

Vår bröllopsfotografering

Gästbloggare: Heidi Kronholm Birgersson

Till vår stora dag valde vi att ha två fotografer. Johan Bonde, som skulle vara med under hela dagen och Elin Atterstig som tog våra porträttfoton.  När vi kände oss klara med vårt first-look foto, som jag berättade om i förra inlägget, begav vi oss tillsammans med Fotograf Atterstig och min pappa till Björkborns herrgård för att ta ytterligare lite bilder utomhus.

Björkborn är den stora herrgård där Alfred Nobel levde sina sista år och den är väldigt populär vid bröllopsfotografering. Jag förstår verkligen varför. Det är som att komma till en plats ur en saga med byggnaderna från 1800-talet och det vackra grönområdet intill, till och med på vintern är det så vackert att det gör ont. Vi hade dessutom riktig tur med vädret. Efter en vinter som varit den varmaste på många år och oerhört snöfattig hade det lite mindre än en vecka innan bröllopet blivit kallt med snövita vidder som resultat. Temperaturen låg runt -6°c med uppehåll från de tidigare dagarnas ihärdiga snöande och snålblåst. Jag har nog aldrig varit så kall i hela mitt liv. Det syns, som tur är, inte alls på bilderna.

Elin jobbade snabbt och effektivt samtidigt som hon gjorde ett fantastiskt jobb med att hålla oss på gott humör och få oss att le framför kameran. Vi gjorde samma runda som vi testat på provfotograferingen i början av januari och trots kylan kände vi oss lika bekväma nu som första gången. När vi var klara och Elin avslutat med några detaljbilder på ringarna tackade vi för oss, kramades och åkte tillbaka till folkets hus för att värma oss och vänta på att få viga oss.

/Heidi

De närmaste veckorna berättar Heidi allt om bröllopet från morgon till kväll! Håll utkik här på bloggen. Du kan även läsa om Heidi & Eric bästa planeringstips under Så gjorde vi >

Foto: Elin Atterstig, www.elinatterstig.se

Letar ni efter en duktig fotograf? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln