headerfoto

Våra bröllopskläder

Gästbloggare: Heidi Kronholm Birgersson

Jag kände mig som den vackraste kvinnan på jorden när jag satte mig i bilen med mina hundra lager tyll och två pälsar.

Jag hade på mig min 50-talsklänning som jag hyrt av Elsa Billgren med en avtagbar jacka i spets och flera lager tyll. Jag kände mig verkligen som en gräddbakelse eller en sagoprinsessa. Under denna skapelse hade jag hade min underkjol som jag bar på studentbalen flera år tidigare. Mina smycken bestod av ett par Kalevala-örhängen som jag fått av min morfar ett par dagar innan han gick bort och en tunn guldkedja från min mormor runt halsen. På fötterna hade jag mina älskade Christian Louboutins, som jag bloggat om här, och som krona på verket hade jag en slöja med kantband som mamma och pappa köpt till mig som en present utan min vetskap.

Eric bar en svart frack som vi köpt från Pingstkyrkans second hand i Karlskoga. Till fracken bar han en cylinderhatt som han hittat på loppis flera år tidigare, sitt fickur som han ärvt från sin farfar samt nya svarta manschett- och frackbröstsknappar. På fötterna bar han ett par lackskor från Loake. Visst är han stilig?

/Heidi

De närmaste veckorna berättar Heidi allt om bröllopet från morgon till kväll! Håll utkik här på bloggen. Du kan även läsa om Heidi & Eric bästa planeringstips under Så gjorde vi >

Klicka på bilden för att förstora. Foto: Elin Atterstig, www.elinatterstig.se

Leter du efter din drömklänning? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln