headerfoto

Maria är EcoBrides nya ambassadör i Skåne!

Hej Maria och välkommen som ny Ambassadör för EcoBride i Skåne!
- Tack, det är först och främst riktigt roligt att bli tillfrågad. Att bidra till att ekoföretagare träffas i ett större nätverk känns väldigt bra! Tillsammans kan vi göra ännu mer än var för sig.  

Vem är Maria?
- Jag driver tillsammans med min kollega Kamila butiken Flique i Underjorden på Davidshallstorg 6 i Malmö. Att kliva in hos oss är att ta ett steg in i svunna dagars flärd. Vi specialiserar oss på damkläder av klassiskt kvinnligt snitt med hållbar inriktning- vi kallar det eko retro. Det innebär att vi väljer sortimentet noga utifrån hur och var plaggen är tillverkade. Vi har även vintageaccessoarer för både honom och henne och en skönhetssalong, the Beauty Parlour, där vi retrostylar hår, smink och kläder på beställning. Utöver detta arrangerar vi kurser, modevisningar, fester och mässor i enlighet med vårt eko retro koncept. Bor man inte i Malmö så kan man köpa det mesta av sortimentet via vår webshop.

Vad innebär rollen som ambassadör för EcoBride?
- I korthet innebär det att jag sprider ordet om EcoBride till lokala företag och till butikens kunder som ska gifta sig. Det faller sig naturligt eftersom vi delar samma grundvärderingar och jag redan genom butiken har ett stort nätverk.

Varför ekobröllop?
- Det finns alldeles för mycket slit-och-släng och om jag och min butik kan bidra till att fler förstår att de kan göra skillnad genom sina val, utan att göra avkall på estetik och upplevelse, gör jag det gärna! Att gifta sig är ett sätt för två människor att visa att de hör ihop och älskar varandra, det ska inte behöva förpackas stort, plastigt och dyrt. Det finns alternativa personligare och billigare sätt att gifta sig på om man vill- som en extra bonus är det något vi alla vinner på i längden.

Läs mer om Maria och Flique i Underjorden på www.fliqueiunderjorden.se

Kamila och Maria på Flique i Underjorden.

EcoBride söker ambassadörer i Dalarna och i Halland!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln