headerfoto

Barn på bröllop

Ska barnen vara med på bröllopet eller inte? Hur gör man med vänner som har barn men svårt att ordna barnvakt? Frågan diskuteras just nu på EcoBride Club och svaret är inte helt självklart. Men tänk på att det är ert bröllop och er fest och gästerna måste acceptera pch respektera vad brudparet önskar oavsett om ni vill ha med barn eller ej.
Här kommer tre tips för bröllopsfesten om ni bestämmer er för att barnen ska få vara med.

3 tips för barn på bröllop

  1. ​Placera gäster med små barn vid bordets ände så att vagnen kan parkeras på kortändan och det är lättare att gå undan för att amma eller byta blöja.
  2. Gör i ordning ett särskilt lekrum för lite större barn. Ladda med filtar, leksaker och film. Hyr in en barnvakt, en vän eller syskon till en vän som ändå inte ska på festen att hålla barnen sällskap så att föräldrarna kan slappna av och njuta av festen. Du vet väl att det även går att få RUT-avdrag för barnpassning?
  3. Att servera alkohol när barnen är med är ett känsligt ämne där det ofta råder delade åsikter. Var noga i inbjudan med att informera om i vilken uträckning alkohol kommer att serveras tex. om ni tänkt ha fri bar eller liknande. I slutändan är det upp till föräldrarna själv att avgöra om de vill ta med barnen på festen eller ej, och hur mycket de själva vill dricka.
/Katharina
Foto: Pixabay

Vill du bolla tankar och idéer med andra EcoBrides?

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.
Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Etiketter: fest barn ecobride club

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln