headerfoto

Vill du bli EcoBrides ambassadör på din ort?  

Nu vill vi nå ut ännu mer! Jag är så oerhört tacksam för all positiv respons från olika hörn av vårt avlånga land. Ja, vi har till och med från fått frågan om vi vill starta i andra länder!
I dagsläget är vi över 300 brudpar som är medlemmar i EcoBride Club. Du är väl med du också? Om inte bli medlem här. Det är helt kostnadsfritt.

Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden. Både hos privatpersoner och hos företag. I dagsläget är vi som starkast i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Därför söker vi nu ambassadörer som vill hjälpa oss sprida EcoBrides koncept i resten av landet. Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Läs en intervju med Maria Pihlblad - EcoBrides ambassadör i Skåne>

Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö. Det är viktigt att du gillar att inspirera andra och att du vill ta stort eget ansvar. Du är utåtriktad, gillar försäljning och är en duktig relationsbyggare. För oss innebär försäljning att hitta win-win lösningar som tillför mervärde för både parter. Uppdraget som ambassadör är provisonsbaserat, på deltid och mycket flexibelt.

Vill du vara med? /Katharina

Läs mer och skicka din intresseanmälan här >

Katharina Brunat, grundare till EcoBride på mässan Bröllopsfeber 2014. Foto: Ingela Vågsund, www.vagsund.se

Tipsa en vän om detta inlägg:

Vill du bolla tankar och idéer med andra EcoBrides?

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.
Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Etiketter: ekobröllop ecobride

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln