headerfoto

Vill du bli EcoBrides ambassadör på din ort?  

Nu vill vi nå ut ännu mer! Jag är så oerhört tacksam för all positiv respons från olika hörn av vårt avlånga land. Ja, vi har till och med från fått frågan om vi vill starta i andra länder!
I dagsläget är vi över 300 brudpar som är medlemmar i EcoBride Club. Du är väl med du också? Om inte bli medlem här. Det är helt kostnadsfritt.

Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden. Både hos privatpersoner och hos företag. I dagsläget är vi som starkast i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Därför söker vi nu ambassadörer som vill hjälpa oss sprida EcoBrides koncept i resten av landet. Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Läs en intervju med Maria Pihlblad - EcoBrides ambassadör i Skåne>

Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö. Det är viktigt att du gillar att inspirera andra och att du vill ta stort eget ansvar. Du är utåtriktad, gillar försäljning och är en duktig relationsbyggare. För oss innebär försäljning att hitta win-win lösningar som tillför mervärde för både parter. Uppdraget som ambassadör är provisonsbaserat, på deltid och mycket flexibelt.

Vill du vara med? /Katharina

Läs mer och skicka din intresseanmälan här >

Katharina Brunat, grundare till EcoBride på mässan Bröllopsfeber 2014. Foto: Ingela Vågsund, www.vagsund.se

Tipsa en vän om detta inlägg:

Vill du bolla tankar och idéer med andra EcoBrides?

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.
Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Etiketter: ekobröllop ecobride

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln