headerfoto

Bröllopsresa till Gotland

Ja, nu äntligen ska vi ut på bröllopsresa ungefär samtidigt som vår 1:a bröllopsdag. Vi åker till Fårö på bröllopsresa. Vi har från att ha planerat en resa till vackra Prag ändrat oss till gotländska Fårö eftersom vi blivit med valp, och som vi kände vi inte ville lämna bort. Fårö på norra Gotland, var dock vårt andra val, och Prag tar vi igen nästa år när vår hund Erill har blivit äldre. Vi har hyrt en liten, mysig stuga i idyllisk miljö nära till havet och raukarna, precis innan högsäsongen kickar igång. Stugan ligger avskilt och har endast utedass, så det är inget lyxhus. För oss är det primitiva nästan en avkoppling i sig, och med naturen och havet precis utanför dörren kommer det bli en härlig upplevelse. Jag lovat att komma med bilder och berätta mer efteråt. 

/Vera

Vår hundvalp Erill. Foto: Vera Waldemarsdotter

Vill du bolla tankar och idéer med andra EcoBrides?

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.
Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln