headerfoto

Drop-in bröllop på Skansen

Vill ni slippa alla bröllopsbestyr men ändå kunna bjuda in nära och kära att dela er dag? Drop-in bröllop blir allt mer populärt i Sverige. Skansen i Stockholm var en av de första platserna som började med drop-in bröllop i Sverige. Nu har det hunnit bli till tradition att varje år arrangera den här formen av mer "lätt-tillgängliga" vigslar en lördag i juni. Det är nämligen femte året i rad som Skansens bjuder in till drop-in bröllop  på Tingsvallen och hittills har hela 1486 brudpar vigt sig där.  I år är det den 14 juni som gäller. 

/Katharina

Här kan ni läsa mer om praktisk information och vanliga frågor och svar. 
www.skansen.se 

Matilde Panduro och Per Schilling., Åkersberga gifte sig 2013 på Skansens Drop in-bröllop. Barnbarnet Evy var också med. Foto: Marie Andersson

Vill ni bolla med andra brudpar som planerar bröllop i sommar?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln