headerfoto

Bröllopsresa till Fårö

Nu har vi kommit hem från vår bröllopsresa till Fårö på norra Gotland. Fårö är så otroligt vackert och magiskt och behöver upplevas personligen för att du ska kunna förstå känslan. Här blandas karga landskap, orkidéer, sandiga skogar, vallmohav, öppna hav, ulliga och gulliga får, färistar, steniga och finkorniga sandstränder och raukar med en speciellt ljus som är svårt att fånga på bild, men som hela tiden lyser upp ön. Även när det regnar.

Vi bodde i en enkel Fåröstuga, byggd av en konstnären Åke Cronvall, som hyrs ut av hans dotter. Stugan var så himla mysig och vi kände oss väldigt hemma där. Vi bodde precis mitt i Langhammars naturreservat. Den vackra naturen var närvarande hela tiden och vi gick långa promenader och undersökte både natur och havet med vår valp. Vi åt fantastiska frukostar utomhus på morgonen, satt och tittade på när solen gick ner varje kväll och bara njöt av varandra och nuet.

Vi hittade Ingmar Bergmans hus även om vi fick leta länge. Tyvärr kunde vi inte se huset utan snarare bara en grind mitt ute i skogen där det var tillträde förbjudet. Men genom vårt letade så passade vi på att fika vid Engelska kyrkogården fick beskåda en otroligt vacker och stor havsörn som vi hörde långt innan vi såg den. Det var första gången vi såg en havsörn, så det var verkligen en upplevelse. Som minnen från vår resa fick vi med oss flera loppisfynd och en hel del stenar och drivved som vi hittat vid havet.

Nr vi gifte oss önskade vi oss pengar till resan som bröllopspresent och det är anledningen till att den kunde bli av. Tack alla ni som gjorde vår resa möjlig. Vi har nu lagt undan några hundralappar som blev över för att spara dem till insatsen till ett eget torp. Wish us luck.

Ljus /Vera

Foto: Veronyca Waldemarsdotter och Tommy Gunnarsson

Vill du bolla tankar och idéer med andra brudpar?

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln