headerfoto

Bröllopsresa till Fårö

Nu har vi kommit hem från vår bröllopsresa till Fårö på norra Gotland. Fårö är så otroligt vackert och magiskt och behöver upplevas personligen för att du ska kunna förstå känslan. Här blandas karga landskap, orkidéer, sandiga skogar, vallmohav, öppna hav, ulliga och gulliga får, färistar, steniga och finkorniga sandstränder och raukar med en speciellt ljus som är svårt att fånga på bild, men som hela tiden lyser upp ön. Även när det regnar.

Vi bodde i en enkel Fåröstuga, byggd av en konstnären Åke Cronvall, som hyrs ut av hans dotter. Stugan var så himla mysig och vi kände oss väldigt hemma där. Vi bodde precis mitt i Langhammars naturreservat. Den vackra naturen var närvarande hela tiden och vi gick långa promenader och undersökte både natur och havet med vår valp. Vi åt fantastiska frukostar utomhus på morgonen, satt och tittade på när solen gick ner varje kväll och bara njöt av varandra och nuet.

Vi hittade Ingmar Bergmans hus även om vi fick leta länge. Tyvärr kunde vi inte se huset utan snarare bara en grind mitt ute i skogen där det var tillträde förbjudet. Men genom vårt letade så passade vi på att fika vid Engelska kyrkogården fick beskåda en otroligt vacker och stor havsörn som vi hörde långt innan vi såg den. Det var första gången vi såg en havsörn, så det var verkligen en upplevelse. Som minnen från vår resa fick vi med oss flera loppisfynd och en hel del stenar och drivved som vi hittat vid havet.

Nr vi gifte oss önskade vi oss pengar till resan som bröllopspresent och det är anledningen till att den kunde bli av. Tack alla ni som gjorde vår resa möjlig. Vi har nu lagt undan några hundralappar som blev över för att spara dem till insatsen till ett eget torp. Wish us luck.

Ljus /Vera

Foto: Veronyca Waldemarsdotter och Tommy Gunnarsson

Vill du bolla tankar och idéer med andra brudpar?

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln