headerfoto

Annie & Tomas gjorde det mesta själva inför bröllopet

Annie och Tomas valde ett traditionellt kyrkbröllop och gifte sig i Strängsereds kyrka, mellan Ulricehamn och Jönköping. Bröllopet blev både romantiskt, personligt och miljövänlig och med stora inslag av DIY-bröllop! DIY står för "Do it yourself" eller gör-det-själv och är den starkaste bröllopstrenden de senaste åren. Gör-det-själv trenden är ett sätt att få bröllopet så personligt som möjligt och samtidigt spara både pengar och miljö. Annie Tomas gjorde det mesta av dekoren till bröllopsfesten av second hand-fynd. De gjorde dessutom eget papper som användes till bröllopsinbjudan och till placeringskorten – vilket skapade en personlig prägel redan vid inbjudningen för gästerna.

- Vi ville få bröllopet personligt genom att tillverka mycket av dekorationen själva. Vi hade även fokus på att försöka få det så ekologiskt och miljövänligt som var möjligt, säger Annie Andersson. 

Läs alla Annie & Tomas bröllopstips och se fler inspirerande bilder från deras bröllop under
Så gjorde vi >
 

Foto: Björn Terlegård, http://bjornsfoto.blogspot.se

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln