headerfoto

Sensommarbröllop

Augusti är den populäraste bröllopsmånaden på hela året! Det finns många anledningar. Sommaren är fortfarande här, vädret är stabilt och släkt och vänner har hunnit komma tillbaka från semestern. Ta vara på säsongen så kan ni spara både pengar och miljö. 

Ta vara på sensommaren! 

/Katharina

3 tips för sensommarbröllop

  1. Blanda blommor. Testa att blanda trädgårdsblommor med köpta blommor både till dukning, tårta, brudbukett och corsage. Även om ängen inte är full av blommor längre så går det att hitta en hel del både blommor och dekor direkt från naturen. När du köper blommor - fråga efter blommor märkta Fair Flowers Fair Plants som garanterar en bra produktion och bra arbetsvillkor för arbetarna på blomsterplantagerna.
  2. Var ute i god tid. Ska ni gifta er nästa år i augusti - tänk på att boka vigselförättare och festlokal i god tid för lördagarna i augusti är populära och fullbokade lång tid i förväg.
  3. Säsong för smakupplevelser. Nu kan ni njuta av att de flesta svenska frukter och grönsaker har hunnit mogna och anpassa er meny och tårta efter säsongens alla smaker. Björnbär, kantareller, fänkål, brytbönor är bara några exempel. Att välja mat efter säsong är både miljövänligt och plånboksvänligt. 
Foto: Pixabay

Vill du bolla tankar och idéer med andra brudpar?

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln