headerfoto

Sylvia är EcoBrides nya ambassadör i Halland!

Hej Sylvia och välkommen som ny Ambassadör för EcoBride
i Halland! 

- Tack,det känns jättekul och inspirerande! 

Vem är Sylvia?
- Jag bor i Varberg och jag älskar verkligen min hemstad, den har allt, hav, vacker natur och en levande stadskärna. Jag arbetar som kommunikatör med erfarenhet av strategisk miljökommunikation, PR och miljöfrågor. Att skapa verklig förändring är min allra största drivkraft. Att arbeta med miljöfrågor är min passion. Just nu arbetar jag som konsult genom mitt företag, Megafon kommunikation. Mitt främsta fritidsintresse är min lilla jack russel som följer mig hack i häl varthän jag än går. Utöver det vill jag bli en snabbare och uthålligare löpare samt en hejare på att stå i konstiga yogapositioner. En dag hoppas jag att få stå brud i Grövelsjön tillsammans med min sambo. Fjällmiljön är oerhört viktig för mig eftersom min släkt är samer.

Vad innebär rollen som ambassadör för EcoBride?
- Uppdraget handlar om att marknadsföra EcoBride-konceptet i Halland. Från Kungsbacka i norr till Laholm i söder.  Bland annat så vill vi ha en mer lokal förankring av samarbetspartners och min förhoppning är att flera halländska företag vill bli medlemmar i EcoBrides partnernätverk - EcoBride Business Club. Min roll är att hålla kontakt med företagsmedlemmarna i Halland och hitta fler halländska företag inom bröllopsbranschen som visar omsorg om människor och miljö.

Vad ser du fram emot mest med ditt uppdrag?
- Allt! Träffa företagen som erbjuder brudpar hållbara alternativ, så som mat, lokaler, blommor, transporter med mera. Ge råd till företag om hållbarhet, samt uppmana företag utan miljöprofil att tänka mer på miljö. Jag ser även fram emot att arrangera lokala bröllopsevents och besöka bröllopsmässor. Och naturligtvis all glitter och glamour!

Varför ekobröllop? 
Ekobröllop är ett kärleksbevis som går utanpå allt annat, blommor, presenter, kärleksförklaringar. Ekobröllop säger, jag älskar dig, allt omkring oss och våra framtida barn, och jag ska försöka vara så rädd om er som möjligt!

Läs mer om Sylvia och Megafon Kommunikation på www.megafon-info.se
 

Foto: Krister Melkersson

EcoBride söker ambassadörer i Sörmland och i Dalarna!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln