headerfoto

Gästbok på bröllopet

Lyckönskningar till brudparet! Ni kommer få massor av kort och kuvert med just denna fras. Ett trevligt sätt att samla alla gästernas lyckönskningar är att lägga fram en gästbok. På så sätt får ni alla gästernas hälsningar samlade. Och skulle ni ändå få en del kort så kan ni klistra in dem i boken, så har ni dem på samma plats de med. 
Att skriva i gästboken är också en bra aktivitet mellan vigsel och fest när gästerna ofta får vänta en stund på att brudparet tar sina bröllopsfotografier. Vill ni ha en miljövänlig gästbok så leta efter en bok med naturpapper eller FSC-märkt papper. FSC står för Forest Stewardship Council och verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. 

/Katharina

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln