headerfoto

Anna är vår nya klubbdirektör och ambassadör i Stockholm

Hej Anna och välkommen till EcoBride!
- Tack. Det känns jättekul att få bli en del av ett så härligt team!

Vem är Anna?
- Jag är en tjej som gillar att ha många projekt på gång samtidigt. Bestämmer jag mig för något så brukar jag få igenom det. Jag har bland annat drivit ekologiskt café i Stockholm, och har även arbetat som personaladministratör på SF Bio. Men just nu försöker jag få igång min egen firma Anordna - där jag ska hjälpa personer att organisera och rensa sina hem. I övrigt håller jag och min man på att bilda familj och bygger nytt hem till oss några mil utanför Stockholm.

Berätta kort om ert bröllop? 
- Vi gifte oss i december 2013 och vi gjorde egentligen allt själva. Jag hade tänkt igenom alla delar i bröllopet! Från att använda svensk rapsolja och äpplen i salladen (istället för tomater och olivolja som fraktats långväga) till att köpa min klänning på Tradera och återanvända ett par gamla skor som jag gjorde om med glitter på. Själva festen hade vi i vårt eget garage. Min man är väldigt teknisk och praktiskt lagd - så med hjälp av snyggt ljus, lite vitt tyg och bra ljud så blev det en drömlokal och en hejdundrande fest. Jag gjorde vegetarisk buffé. Bord och bänkar lånade vi gratis från en lokal festplats och porslinet lånades från släktingar. Jag tror att det blev det billigaste bröllopet jag någonsin hört talas om. Och ändå det bästa. Tycker vi i alla fall.

Du kommer att vara både klubbdirektör och ambassadör för EcoBride. Vad innebär rollen som ambassadör i Stockholm?
- Det innebär att jag håller kontakten med EcoBrides partners i min region. Just nu vill vi även utöka nätverket av samarbetspartners i Stockholm. Så är man ett företag i bröllopsbranschen som delar våra värderingar med omtanke om människor och miljö så är det bara att höra av sig till mig på anna@ecobride.se!

Vad innebär rollen som klubbdirektör? 
- Jag kommer dela ansvaret som klubbdirektör tillsammans med Vera Waldemarsdotter som många av er läsare redan känner. I takt med att EcoBride Club växer i medlemsantal så har det blivit mer att göra helt enkelt. Vera och jag kommer arbeta tillsammans med att hålla kontakten med er brudpar i EcoBride Club. Vi skriver medlemsbrev, bloggar och modererar EcoBride Clubs forum på facebook. Dessutom kommer vi göra en extra satsning på pinterest med start här i höst - hoppas ni följer oss där. 

Vad ser du fram emot mest? 
- Att få sprida ordet om att ekologiskt, second hand och hållbarhet är något vi alla måste tänka mer på. 

Varför ekobröllop?
- Man kanske inte tänker att ens egna bröllop kan göra så stor skillnad i det stora hela? Men med tanke på att 50.000 par gifter sig varje år och att man då lägger ner en hel del pengar - så gör det skillnad om alla skulle tänka mer miljömedvetet kring sina bröllop. För mig känns det också helt naturligt då jag är ganska allergisk mot köphysterin i vårt samhälle och själv enbart köper second hand när jag ska handla något.

Läs mer om Anna och hennes företag Anordna - www.facebook.com/Anordna

Foto: Michael Nordström

EcoBride söker ambassadörer i Sörmland och i Dalarna!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln