headerfoto

Anna är vår nya klubbdirektör och ambassadör i Stockholm

Hej Anna och välkommen till EcoBride!
- Tack. Det känns jättekul att få bli en del av ett så härligt team!

Vem är Anna?
- Jag är en tjej som gillar att ha många projekt på gång samtidigt. Bestämmer jag mig för något så brukar jag få igenom det. Jag har bland annat drivit ekologiskt café i Stockholm, och har även arbetat som personaladministratör på SF Bio. Men just nu försöker jag få igång min egen firma Anordna - där jag ska hjälpa personer att organisera och rensa sina hem. I övrigt håller jag och min man på att bilda familj och bygger nytt hem till oss några mil utanför Stockholm.

Berätta kort om ert bröllop? 
- Vi gifte oss i december 2013 och vi gjorde egentligen allt själva. Jag hade tänkt igenom alla delar i bröllopet! Från att använda svensk rapsolja och äpplen i salladen (istället för tomater och olivolja som fraktats långväga) till att köpa min klänning på Tradera och återanvända ett par gamla skor som jag gjorde om med glitter på. Själva festen hade vi i vårt eget garage. Min man är väldigt teknisk och praktiskt lagd - så med hjälp av snyggt ljus, lite vitt tyg och bra ljud så blev det en drömlokal och en hejdundrande fest. Jag gjorde vegetarisk buffé. Bord och bänkar lånade vi gratis från en lokal festplats och porslinet lånades från släktingar. Jag tror att det blev det billigaste bröllopet jag någonsin hört talas om. Och ändå det bästa. Tycker vi i alla fall.

Du kommer att vara både klubbdirektör och ambassadör för EcoBride. Vad innebär rollen som ambassadör i Stockholm?
- Det innebär att jag håller kontakten med EcoBrides partners i min region. Just nu vill vi även utöka nätverket av samarbetspartners i Stockholm. Så är man ett företag i bröllopsbranschen som delar våra värderingar med omtanke om människor och miljö så är det bara att höra av sig till mig på anna@ecobride.se!

Vad innebär rollen som klubbdirektör? 
- Jag kommer dela ansvaret som klubbdirektör tillsammans med Vera Waldemarsdotter som många av er läsare redan känner. I takt med att EcoBride Club växer i medlemsantal så har det blivit mer att göra helt enkelt. Vera och jag kommer arbeta tillsammans med att hålla kontakten med er brudpar i EcoBride Club. Vi skriver medlemsbrev, bloggar och modererar EcoBride Clubs forum på facebook. Dessutom kommer vi göra en extra satsning på pinterest med start här i höst - hoppas ni följer oss där. 

Vad ser du fram emot mest? 
- Att få sprida ordet om att ekologiskt, second hand och hållbarhet är något vi alla måste tänka mer på. 

Varför ekobröllop?
- Man kanske inte tänker att ens egna bröllop kan göra så stor skillnad i det stora hela? Men med tanke på att 50.000 par gifter sig varje år och att man då lägger ner en hel del pengar - så gör det skillnad om alla skulle tänka mer miljömedvetet kring sina bröllop. För mig känns det också helt naturligt då jag är ganska allergisk mot köphysterin i vårt samhälle och själv enbart köper second hand när jag ska handla något.

Läs mer om Anna och hennes företag Anordna - www.facebook.com/Anordna

Foto: Michael Nordström

EcoBride söker ambassadörer i Sörmland och i Dalarna!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln