headerfoto

Jessica är ny EcoBride ambassadör i Stockholm

Hej Jessica och välkommen till EcoBride!
- Tack. Det känns jättekul!

Vem är Jessica?
- Jag är en människa som vill mycket och som tror på att varje dag göra det som får mig att må bra och vara lycklig. Min passion är att sjunga och att få komma nära och beröra människor på insidan; få dem att minnas, känna efter, hitta sin inre motivation, må bättre och bli lyckligare i just den här stunden. Därför driver jag sedan januari 2006 eget företag, Jessica Jäger Produktion, som sångerska med högtidsstunder som dop, bröllop och begravningar som främsta scen. Jag är också engagerad i Better Globe som planterar träd i Kenyas semiöken för ett bättre klimat och minskad fattigdom. Den här kombinationen av sång och trädplantering berättigar mig att vara medlem i föreningen Artister för Miljön.

Vad innebär rollen som EcoBride Ambassadör för dig?
- Som ambassadör för EcoBride ser jag fram emot att medvetengöra både brudpar och företag som verkar i branschen om att det finns miljövänliga, etiskt riktiga och ekologiska alternativ såväl när det gäller ”det stora” som ”det lilla”.  Alla delar räknas, från val av festlokal till det där lilla I do-klistermärket några väljer att ha under skorna som en rolig detalj vid knäböjandet under en kyrklig vigsel.

Varför ekobröllop?
- Jag tror att det är de medvetna valen i vardagen som gör den stora skillnaden; att välja ett elbolag som levererar el från förnybara källor, att konsekvent köpa de ekologiska bananerna, att välja att gå eller cykla kortare sträckor istället för att slentrianmässigt ta bilen. Bröllop är en stor livshändelse och oftast en dag som planeras i detalj i flera månader eller år. När man som brudpar då ändå lägger så mycket tid, pengar och energi på denna speciella dag kan man lika gärna passa på att leta efter de alternativ som inte bara är bäst för en själv, utan även för andra människors villkor och vår framtida miljö. För vissa blir ekobröllopet en förlängning av ett vardagsengagemang. För andra kan det bli startskottet på en mer hållbar livsstil både i vardag och fest.

Är du själv gift?
- Mitt eget bröllop verkar jag få fortsätta fantisera om – just nu vill jag att vi gifter oss i en playbackteaterföreställning med teateraffisch och biljetter som inbjudningskort.

Läs mer om Jessica och hennes företag Jessica Jäger Produktion - www.jessicajager.se

Foto: Evelina Trunström, evethu.se

EcoBride söker ambassadörer i Sörmland och i Dalarna!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln