headerfoto

Jessica är ny EcoBride ambassadör i Stockholm

Hej Jessica och välkommen till EcoBride!
- Tack. Det känns jättekul!

Vem är Jessica?
- Jag är en människa som vill mycket och som tror på att varje dag göra det som får mig att må bra och vara lycklig. Min passion är att sjunga och att få komma nära och beröra människor på insidan; få dem att minnas, känna efter, hitta sin inre motivation, må bättre och bli lyckligare i just den här stunden. Därför driver jag sedan januari 2006 eget företag, Jessica Jäger Produktion, som sångerska med högtidsstunder som dop, bröllop och begravningar som främsta scen. Jag är också engagerad i Better Globe som planterar träd i Kenyas semiöken för ett bättre klimat och minskad fattigdom. Den här kombinationen av sång och trädplantering berättigar mig att vara medlem i föreningen Artister för Miljön.

Vad innebär rollen som EcoBride Ambassadör för dig?
- Som ambassadör för EcoBride ser jag fram emot att medvetengöra både brudpar och företag som verkar i branschen om att det finns miljövänliga, etiskt riktiga och ekologiska alternativ såväl när det gäller ”det stora” som ”det lilla”.  Alla delar räknas, från val av festlokal till det där lilla I do-klistermärket några väljer att ha under skorna som en rolig detalj vid knäböjandet under en kyrklig vigsel.

Varför ekobröllop?
- Jag tror att det är de medvetna valen i vardagen som gör den stora skillnaden; att välja ett elbolag som levererar el från förnybara källor, att konsekvent köpa de ekologiska bananerna, att välja att gå eller cykla kortare sträckor istället för att slentrianmässigt ta bilen. Bröllop är en stor livshändelse och oftast en dag som planeras i detalj i flera månader eller år. När man som brudpar då ändå lägger så mycket tid, pengar och energi på denna speciella dag kan man lika gärna passa på att leta efter de alternativ som inte bara är bäst för en själv, utan även för andra människors villkor och vår framtida miljö. För vissa blir ekobröllopet en förlängning av ett vardagsengagemang. För andra kan det bli startskottet på en mer hållbar livsstil både i vardag och fest.

Är du själv gift?
- Mitt eget bröllop verkar jag få fortsätta fantisera om – just nu vill jag att vi gifter oss i en playbackteaterföreställning med teateraffisch och biljetter som inbjudningskort.

Läs mer om Jessica och hennes företag Jessica Jäger Produktion - www.jessicajager.se

Foto: Evelina Trunström, evethu.se

EcoBride söker ambassadörer i Sörmland och i Dalarna!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln