headerfoto

En miljövänlig, men personlig inbjudan

Att göra en inbjudningslista till sitt bröllop är en väldigt känslig och svår uppgift. Någonstans måste man avgränsa sig och det känns som att hur vi än gör, så är det någon som hamnar i kläm och riskerar att bli besviken. Jag vet inte vad som är värst; själva handlingen att stryka namn från listan eller det faktum att vi uppenbarligen är så självcentrerade att vi förväntar oss att ALLA vill gå på vårt bröllop. Nu är vi i stort sett klara och som det ser ut så kommer vi att bli runt 75 personer på bröllopet.

Vi har pratat mycket om hur vi ska lyckas göra en miljövänlig, men personlig inbjudan till våra ärade gäster. Listan med förslag har varit lång, med idéer från att återanvända papper från gamla böcker till att skriva på löv eller att skicka videoinbjudan via mail. Vi kom ganska snabbt fram till att vi måste göra inbjudan digital för att undvika negativ inverkan på miljön. Miljövänligt papper i all ära, men det finns inget papper i världen som slår en elektronisk inbjudan.

Att skicka ett email, en länk till en hemsida, ett sms eller ett meddelande via sociala forum kan dock kännas väldigt opersonligt. Därför har vi bestämt oss för att ringa alla våra gäster för att bjuda dem till bröllopet. Under samtalet kommer vi att skicka en länk genom valfri kanal, så att de även har en digital inbjudan där all information som behövs inför dagen finns presenterad. En trevlig, personlig och dessutom billig lösning på inbjudningskortsfrågan.

/Josefine

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >

Foto: Pixabay

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln