headerfoto

EcoBride firar 5 år! 

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Idag för exakt 5 år sedan startades den här bloggen. Det började egentligen med en idé om boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop. Men före den var klar så tjuvstartade jag med EcoBride-bloggen. Bloggen blev sedan en affärsidé och 5 år senare är vi här! 510 blogginlägg har det blivit på 5 år! 
Idag har vi en egen online klubb - EcoBride Club. Vi är representerade med ambassadörer i fyra olika regioner. Vi har tusentals läsare varje månad. Ja vi har faktiskt läsare från hela världen! Jag är riktigt stolt och glad när jag tänker på allt vi lyckats med! 

Därför vill jag tacka - det är inte bara jag som ligger bakom EcoBride  - långt ifrån. Idag är vi 6 personer som jobbar med EcoBride på olika sätt. Så först och främst stort TACK till Vera, Anna, Maria, Sylvia och Jessica för att ni ser till så att EcoBride fortsätter att utvecklas. Tack även till alla er som varit med på resan under dessa år på olika sätt - tack Josefine, Linn, Heidi, Janna, Jill, Louise, Anna, Susanne, Tina, Helena, Jenny, Helen, Jens och Martina. Tack till alla underbara brudpar som vi har fått förmånen att följa, inspireras av och glädjas med i bröllopsplanering och fest! Och sist men verkligen inte minst utan absolut avgörande - tack till alla våra partnerföretag! Utan er hade EcoBride inte varit verklighet! 

Vill ni hjälpa mig att tipsa om EcoBride så vi kan bli ännu fler och ännu bättre? Tipsa om EcoBride Club till alla blivande brudpar ni träffar! Tipsa om EcoBride Business Club till företag som erbjuder produkter och tjänster för bröllop med omtanke om människor och miljö! Det vore en riktigt fin födelsedagspresent. Tack <3

Från hjärtat /Katharina

Tack Hanna & Björn! Foto: Martina Thalwitzer, Fokenfokus.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln