headerfoto

EcoBride firar 5 år! 

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Idag för exakt 5 år sedan startades den här bloggen. Det började egentligen med en idé om boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop. Men före den var klar så tjuvstartade jag med EcoBride-bloggen. Bloggen blev sedan en affärsidé och 5 år senare är vi här! 510 blogginlägg har det blivit på 5 år! 
Idag har vi en egen online klubb - EcoBride Club. Vi är representerade med ambassadörer i fyra olika regioner. Vi har tusentals läsare varje månad. Ja vi har faktiskt läsare från hela världen! Jag är riktigt stolt och glad när jag tänker på allt vi lyckats med! 

Därför vill jag tacka - det är inte bara jag som ligger bakom EcoBride  - långt ifrån. Idag är vi 6 personer som jobbar med EcoBride på olika sätt. Så först och främst stort TACK till Vera, Anna, Maria, Sylvia och Jessica för att ni ser till så att EcoBride fortsätter att utvecklas. Tack även till alla er som varit med på resan under dessa år på olika sätt - tack Josefine, Linn, Heidi, Janna, Jill, Louise, Anna, Susanne, Tina, Helena, Jenny, Helen, Jens och Martina. Tack till alla underbara brudpar som vi har fått förmånen att följa, inspireras av och glädjas med i bröllopsplanering och fest! Och sist men verkligen inte minst utan absolut avgörande - tack till alla våra partnerföretag! Utan er hade EcoBride inte varit verklighet! 

Vill ni hjälpa mig att tipsa om EcoBride så vi kan bli ännu fler och ännu bättre? Tipsa om EcoBride Club till alla blivande brudpar ni träffar! Tipsa om EcoBride Business Club till företag som erbjuder produkter och tjänster för bröllop med omtanke om människor och miljö! Det vore en riktigt fin födelsedagspresent. Tack <3

Från hjärtat /Katharina

Tack Hanna & Björn! Foto: Martina Thalwitzer, Fokenfokus.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln