headerfoto

EcoBride firar 5 år! 

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Idag för exakt 5 år sedan startades den här bloggen. Det började egentligen med en idé om boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop. Men före den var klar så tjuvstartade jag med EcoBride-bloggen. Bloggen blev sedan en affärsidé och 5 år senare är vi här! 510 blogginlägg har det blivit på 5 år! 
Idag har vi en egen online klubb - EcoBride Club. Vi är representerade med ambassadörer i fyra olika regioner. Vi har tusentals läsare varje månad. Ja vi har faktiskt läsare från hela världen! Jag är riktigt stolt och glad när jag tänker på allt vi lyckats med! 

Därför vill jag tacka - det är inte bara jag som ligger bakom EcoBride  - långt ifrån. Idag är vi 6 personer som jobbar med EcoBride på olika sätt. Så först och främst stort TACK till Vera, Anna, Maria, Sylvia och Jessica för att ni ser till så att EcoBride fortsätter att utvecklas. Tack även till alla er som varit med på resan under dessa år på olika sätt - tack Josefine, Linn, Heidi, Janna, Jill, Louise, Anna, Susanne, Tina, Helena, Jenny, Helen, Jens och Martina. Tack till alla underbara brudpar som vi har fått förmånen att följa, inspireras av och glädjas med i bröllopsplanering och fest! Och sist men verkligen inte minst utan absolut avgörande - tack till alla våra partnerföretag! Utan er hade EcoBride inte varit verklighet! 

Vill ni hjälpa mig att tipsa om EcoBride så vi kan bli ännu fler och ännu bättre? Tipsa om EcoBride Club till alla blivande brudpar ni träffar! Tipsa om EcoBride Business Club till företag som erbjuder produkter och tjänster för bröllop med omtanke om människor och miljö! Det vore en riktigt fin födelsedagspresent. Tack <3

Från hjärtat /Katharina

Tack Hanna & Björn! Foto: Martina Thalwitzer, Fokenfokus.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln