headerfoto

Köp och sälj din brudklänning via EcoBride Shop

En brudklänning lever ett annorlunda liv. Till så stor glädje och lycka - men bara en endaste dag! Visst kan det vara magiskt att ta fram klänningen och minnas er bröllopsdag, men i många fall så blir brudklänningen hängandes i garderoben eller samlar damm på vinden. 

Vi på EcoBride undersöker nu intresset för att starta en second hand bröllopsklänningsbutik online - EcoBride Shop
Vore det inte fantastiskt om någon annan kunde ha glädje av din vackra bröllopsklänning? Och tänk vilken miljövinst och inte minst ekonomisk besparing det hade varit om vi återanvände alla vackra bröllopsklänningar istället för att var och en av oss köper en ny!

Att köpa brudklänning på Blocket eller second hand blir allt mer populärt - det sparar både pengar och miljö. Men ibland är det svårt att hitta rätt och att skicka stora summor pengar direkt till en annan privatperson kan kännas osäkert. EcoBride Shop kommer att vara en trygg online butik med fokus på kvalitet. Vill du sälja din brudklänning så hjälper vi dig att hitta kunder. Vill du köpa en begagnad bröllopsklänning får du möjlighet att göra det tryggt och säkert via ett etablerat företag. Vårt mål är att hjälpa brudpar att spara både pengar och miljö och låta bröllopsklänningar fortsätta leva vidare i kärlekens tecken. 

Vad tycker du om vår idé? Behövs EcoBride Shop? Har du en klänning du vill sälja?
Anmäl ditt intresse här >

När du anmäler ditt intresse får du även förtur, erbjudanden och information före alla andra när vi är redo att öppna EcoBride Shop. Tack - din åsikt är viktig för oss! 

http://shop.ecobride.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln