headerfoto

Tips på mysiga aktiviteter på Alla hjärtans dag

På lördag den 14 februari är det Alla hjärtans dag. Vad är finare än att skänka din partner lite extra uppmärksamhet denna dag och hitta på något i kärlekens tecken? Här kommer aktiviteter som inte kostar särskilt mycket pengar, men som visar massor av kärlek och omtanke, och som passar extra bra för er som går i giftastankar! 

/Helena
 

5 tips inför Alla Hjärtans Dag

  1. Ha inomhuspicknick. Köp ekologiska godsaker och duka upp på en filt på golvet hemma i vardagsrumsgolvet. Sätt sedan på er favoritmusik och damma av ett gammalt hederligt brädspel, t ex Trivial Pursuit, Pictionary eller Twister. Det är romantiskt, ni får vara ostörda och har hög mysfaktor! Detta är en aktivitet som dessutom fungerar med både vänner och familj.
  2. Se varandras favoritfilm. Istället för att ha en klassisk bio-dejt kan ni välja ut varsin favoritfilm som ni ser tillsammans hemma i soffan. Chansen är stor att ni lär känna varandra ännu bättre genom er partners favoritfilm. Varför inte mysa till det med tända ljus och ekologiskt vin, te eller annan favoritdryck? Vill ni krydda till det kan ni turas om att massera varandra. Kanske kan filmkvällen bli en avrundning efter inomhuspicknicken?
  3. Överraska varandra. Varför inte införa en tradition där ni turas om att styra upp Alla hjärtans dag? Det blir en rolig och spännande upplevelse att se fram emot och gör det till er alldeles egen speciella dag.
  4. Drop-in vigsel. Kan ni inte vänta med att gifta er? I sådana fall kan jag tipsa om att Svenska kyrkan arrangerar drop-in vigsel på Alla hjärtans dag i bland annat Örebro och Uppsala.
  5. Besök mässan Bröllopsfeber i Göteborg. På självaste Alla hjärtans dag arrangeras bröllopsmässan Bröllopsfeber i Göteborg. Varför inte ta med din partner för att få tips och inspiration till ert kommande bröllop? EcoBride finns på plats om ni vill passa på att säga hej och träffa oss personligen. Ni är varmt välkomna!
Foto: Pixabay

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln