headerfoto

Inspiration och bröllopsfeber

Efter vårt besök på bröllopsmässan här i Göteborg på Alla Hjärtans dag tog några punkter i vår bröllopsplanering en ny riktning.

  • Ringen: Vi kom eventuellt steget närmare en stenslipare som vi har sökt efter med ljus och lykta under en lång tid. Nu känner vi att vi närmar oss en ring utav bergskristall åter som en möjlighet, vilket känns oerhört roligt. Läs mer om det här
  • Fotografering: Vi har även börjat fundera om vad gäller fotograf. Eftersom vi är väldigt intresserade av att fotografera, så har vi en bra kamera som vi hade tänkt använda och själva att ta bröllopsbilderna. Efter att ha bollat lite idéer med en fotograf på mässan, så började vi inse att vi kanske inte alls är intresserade av att styra med fotograferingen på egen hand på vår bröllopsdag. Därför funderar vi på att ändå ta hjälp av en fotograf, i alla fall på porträttbilderna samt under själva vigseln.
  • Klänningen: Efter att ha kollat in klänningar bekräftades min känsla av att det inte finns särskilt många brudklänningar som jag är intresserad av att ha på mig. Jag vet inte hur klänningen som jag vill ha ska se ut, men jag är helt säker på att jag inte vill se ut som en gräddbakelse! Jag inte vill heller ha siden och jag vill absolut inte ha glitter eller andra krusiduller på klänningen. Den ska vara enkel, gärna naturvit och kanske med några spetsdetaljer. Om jag inte hittar en klänning på second hand, så funderar jag på att köpa en helt vanligt vit sommarklänning som jag kan ha användning av vid fler tillfällen än på bröllopet.
  • Hyra porslin: En annan sak som slog oss när vi var på bröllopsmässan var att vi kanske inte måste köpa allt porslin på loppis som vi hade tänkt, utan att det även är eko att hyra. Huvudrättstallrikarna kommer vi att inhandla på loppis och förrättstallrikarna ska vi be Kalles pappa skära ut i trä, men bestick och champagneglas och liknande kan vi faktiskt hyra!


Tänk vilken skillnad lite inspiration kan göra!

/Jossan och Kalle

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >
 

Foto: Kalle Gudmundsson

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln