headerfoto

Inspiration och bröllopsfeber

Efter vårt besök på bröllopsmässan här i Göteborg på Alla Hjärtans dag tog några punkter i vår bröllopsplanering en ny riktning.

  • Ringen: Vi kom eventuellt steget närmare en stenslipare som vi har sökt efter med ljus och lykta under en lång tid. Nu känner vi att vi närmar oss en ring utav bergskristall åter som en möjlighet, vilket känns oerhört roligt. Läs mer om det här
  • Fotografering: Vi har även börjat fundera om vad gäller fotograf. Eftersom vi är väldigt intresserade av att fotografera, så har vi en bra kamera som vi hade tänkt använda och själva att ta bröllopsbilderna. Efter att ha bollat lite idéer med en fotograf på mässan, så började vi inse att vi kanske inte alls är intresserade av att styra med fotograferingen på egen hand på vår bröllopsdag. Därför funderar vi på att ändå ta hjälp av en fotograf, i alla fall på porträttbilderna samt under själva vigseln.
  • Klänningen: Efter att ha kollat in klänningar bekräftades min känsla av att det inte finns särskilt många brudklänningar som jag är intresserad av att ha på mig. Jag vet inte hur klänningen som jag vill ha ska se ut, men jag är helt säker på att jag inte vill se ut som en gräddbakelse! Jag inte vill heller ha siden och jag vill absolut inte ha glitter eller andra krusiduller på klänningen. Den ska vara enkel, gärna naturvit och kanske med några spetsdetaljer. Om jag inte hittar en klänning på second hand, så funderar jag på att köpa en helt vanligt vit sommarklänning som jag kan ha användning av vid fler tillfällen än på bröllopet.
  • Hyra porslin: En annan sak som slog oss när vi var på bröllopsmässan var att vi kanske inte måste köpa allt porslin på loppis som vi hade tänkt, utan att det även är eko att hyra. Huvudrättstallrikarna kommer vi att inhandla på loppis och förrättstallrikarna ska vi be Kalles pappa skära ut i trä, men bestick och champagneglas och liknande kan vi faktiskt hyra!


Tänk vilken skillnad lite inspiration kan göra!

/Jossan och Kalle

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >
 

Foto: Kalle Gudmundsson

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln