headerfoto

Vinn fotografering av valfri förberelse inför bröllopet

Var med och tävla om en fotografering av Fotograf Sjömilla! Bröllopsfotograf Mikael "Micke" Sjömilla är en av EcoBrides utvalda samarbetspartners. Mikael var med och startade Föräldravrålet som upprättades för att påverka politiker och beslutsfattare i miljöfrågor. Han har arbetat med bland annat Cullbergbaletten, Micke Nyqvist och Lars Norén. Mikael beskriver sin konstform som "dokumentär" och det syns i hans foton som visar både rörelse, dramatik och känslor. Här kan ni läsa en intervju med Micke Sjömilla. 

Nu kan ni vinna en fotografering (värde 4550 kr) av Fotograf Micke SJömilla. I priset ingår 10 stycken A4 utskrifter på fotopapper av hög kvalité, samt 100 redigerade bilder på CD-skiva. Fotograferingen gäller en valfri bröllopsförberedelse t.ex. fotografier till save-the-date, möhippan, svensexan, porträttfotografering eller annan förberedelse inför bröllopet. Fotograferingen tar ca 1-2 timmar. Fotograferingen sker i Mälardalsområdet.

Gör så här: 
Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att skriva en slogan om varför ni vill vinna tävlingen. Tävlingen avslutas söndagen den 29 mars 2015 kl.23.59. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från EcoBride och bröllopsfotograf Mikael Sjömilla. 

Obs! Du behöver bli eller vara medlem i EcoBride Club för att vara med och tävla.
Bli medlem här - det är helt kostnadsfritt. 

Lämna ditt tävlingsbidrag här:

Tävlingsregler: Tävlingen pågår 17-29 mars 2015. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen är endast öppen för medlemmar i EcoBride Club.
Är du inte redan medlem kan du bli det här - medlemskap är helt kostnadsfritt. 

Foto: Mikael Sjömilla

Vill ni vara med och tävla om fotografering av Fotograf Sjömilla?

Bli medlem i EcoBride Club. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln