headerfoto

Kärlekens dag

Känner ni till kärlekens dag? Denna dag firas den 3 april varje år men ska inte blandas ihop med Alla hjärtans dag. Kärlekens dag firas dock på samma vis som Alla hjärtans dag, genom att sprida kärlek omkring oss. Varför inte passa på att sprida lite extra värme, glädje och kärlek denna dag till din partner, vän eller familj?

/Helena

5 tips på att sprida kärlek

  1. Skriv en kärlekslapp. Skriv något fint eller gulligt till din partner på en lapp som du lägger på huvudkudden så att han eller hon får syn på den när det är dags att krypa ner i sängen till kvällen. En söt liten gest som värmer mycket!
  2. Skriv ett kärleksfullt brev. Du väljer själv om du vill skriva brevet till din partner, en vän eller en familjemedlem. Berätta hur mycket personen betyder för dig och hur mycket du älskar den. Det kan aldrig sägas för ofta, snarare är det något vi kan behöva påminna oss själva om att göra.
  3. Styr upp en dejt. Styr upp och boka in en lunchdejt med din partner en arbetsdag, eller varför inte en träff med en vän eller familjemedlem som det var länge sedan du och din partner träffade?
  4. Ge komplimanger. Ge din partner, vän, familjemedlem eller varför inte arbetskamrat en genuin komplimang. Vad vi ger får vi också ofta tillbaka. Känslan att ge slår dessutom ofta känslan av att få.
  5. Erbjud din hjälp. Kärlekshandlingar behöver inte bara vara ord utan kan också vara att ge av sin tid. Fråga din partner, vän eller en familjemedlem om det finns något du kan hjälpa till med under en dag. Kanske har du och din partner någon vän eller bekant som också ska gifta sig som ni kan hjälpa och som kan hjälpa er tillbaka? Ett annat tips är att erbjuda er hjälp för ideellt arbete, om så bara för en dag.
Foto: Pixabay

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln