headerfoto

Afternoon Tea på bröllopet

De flesta bröllop har vigsel mitt på dagen en lördag och därefter bröllopfest hela kvällen och halva natten lång. Önskar ni er ett enklare och ledigare bröllop så kanske Afternoon Tea istället är något för er?
 Afternoon Tea är ett litet mål mellan lunch och middag (runt 15.00 - 17.00 ca) med traditioner från 1840-talet och som var vanligast bland överklassen på den tiden.

Denna brittiska tradition brukar bestå av en stor kopp svart te med mjölk och socker samt tillbehör som små snittar, scones och söta härligheter. Så varför inte bjuda på en härlig buffé fylld av scones med lemoncurd, lättvispad grädde och marmelader, färskost, sandwich med olika fyllningar, kakor, tårtor, petit choux, färsk frukt, praliner och givetvis av olika sorters teer, avec och kanske även ett glas champagne?

Ps. Afternoon tea passar perfekt till er som vill ha ett temabröllop - t ex. Alice i Underlandet, Gatsby eller 20-tals tema. 

/Vera

Afternoon tea bröllop

Vill du ha fler tips inför festen? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln