headerfoto

Tävling: Vinn hela Weledas nya hudserie Evening Primrose!

Nu kan du vara med och tävla om en korg med ekologisk hudvård från Weleda. Vinsten är en korg med 7 stycken skönhetsprodukter från deras nyaste serie Evening Primrose för torr och mogen hy - till ett sammanlagt värde av 1600 kr!

Korgen innehåller:

  • Age revitalizing body oil
  • Body lotion
  • Body wash
  • Hand cream
  • Eye & lip cream
  • Day cream
  • Night cream

Huden blir tunnare med åldern på grund av både inre och yttre påverkningar. Därför blir den samtidigt mer känslig för skador och förmågan att behålla fukt minskar. Evening Primrose-serien återställer fuktbalansen, förebygger uppkomsten av fina linjer och rynkor och ökar fastheten och lystern i huden.

Gör så här: 
Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att berätta vad Evening Primerose är för sorts växt samt motivera varför du vill vinna denna korg med hudvårdsprodukter från Weleda.  Tävlingen avslutas söndagen den 31 maj 2015 kl.23.59. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från EcoBride och Weleda. 

Obs! Du behöver bli eller vara medlem i EcoBride Club för att vara med och tävla.
Bli medlem här - det är helt kostnadsfritt. 

Lämna ditt tävlingsbidrag här:

Tävlingsregler: Tävlingen pågår 18-31 maj 2015. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen är endast öppen för medlemmar i EcoBride Club. Är du inte redan medlem kan du bli det här - medlemskap är helt kostnadsfritt. 

Vill du vara med och tävla men är inte medlem i EcoBride Club?

Bli medlem idag - det är helt kostnadsfritt! Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. I vår facebookgrupp får du inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Dessutom kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fullspäckat med rabatter och erbjudanden som hjälper er i bröllopsplaneringen!
Du blir medlem genom att gå med i vår facebookgrupp eller genom att prenumera på vårt nyhetsbrev med rabatter och erbjudanden via epost - eller välj båda två - de kompletterar varandra! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln