headerfoto

Världens bästa möhippa!

Att bli överraskad kan ju vara bland det roligaste som finns. Så länge det är en rolig överraskning i alla fall. Och överraskad var precis vad jag blev när ett gäng jublande tjejer rusade in i min lägenhet och väckte mig en lördagsmorgon I början av maj. Jag trodde att jag och Kalle skulle åka ut på en kajaktur med våra vänner Mats och Josefine, sätta upp våra tält på någon obebodd ö i skärgården och bara ta det lugnt - men denna lördagen blev allt annat än lugn!

Det började med att vi gjorde något som kallas för Stadsuppdraget, en laglek som går ut på att man ska lösa olika uppdrag på stan. Kan verkligen rekommenderas som aktivitet om någon av er planerar en möhippa i Göteborg - och det krävs inte speciellt förutom lite mod. Vi alla hade väldigt roligt när vi tävlade mot varandra och utförde “dare devil” uppdragen. Därefter var det min tur att utföra tjejernas egenpåhittade uppdrag (läs på fotot nedan, man kan säga att jag verkligen fick bjuda på mig själv). Det roligaste var nog när jag skulle fråga ett par om relationstips och mannen i förhållandet som jag stannade först faktiskt var en relationsexpert från Norge. Dråpligt!

Dagen fortsatte med badtunne/bastubad, middag på stan och utgång. Jag hade en helt fantastisk dag tillsammans med världens bästa vänner och känner mig otroligt tacksam.

Nu är det bara en månad kvar till bröllopet! Jag längtar!


//Jossan

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >​
 

Möhippa
Jossan&Kalle möhippa

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln