headerfoto

Tävling: Vinn presentkort på Sigtunahöjdens SPA

Nu har du chansen att tävla om ett presentkort på Sigtunahöjdens SPA (värde 495 kr).  Sigtunahöjden SPA erbjuder ett brett utbud av massage, hudvård, manikyr, pedikyr och kroppsbehandlingar. Alla produker är svenskproducerade och ekologiska från Maria Åkerberg.
Sigtunahöjden ligger i Sigtuna strax utanför Stockholm. 

Gör så här: 
För att vara med och tävla så behöver du svara på två enkla frågor.
1. Hur många olika sorters behandlingar erbjuder Sigtunahöjden SPA?
2. Vilken av dessa SPA-behandlingar skulle du välja inför ett stundande bröllop och varför?
Svara via tävlingsformuläret nedan. 

Obs! Du behöver bli eller vara medlem i EcoBride Club för att vara med och tävla. 
Bli medlem här - det är helt kostnadsfritt. 

​Tävlingen avslutas söndagen den 21 juni 2015 kl.23.59. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från EcoBride och Sigtunahöjden. 

Tävlingsregler: Tävlingen pågår 10-21 juni 2015. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen är endast öppen för medlemmar i EcoBride Club. Är du inte redan medlem kan du bli det här - medlemskap är helt kostnadsfritt. 

Lämna ditt tävlingsbidrag här:

Vill du vara med och tävla men är inte medlem i EcoBride Club?

Bli medlem idag - det är helt kostnadsfritt! Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. I vår facebookgrupp får du inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Dessutom kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fullspäckat med rabatter och erbjudanden som hjälper er i bröllopsplaneringen!
Du blir medlem genom att gå med i vår facebookgrupp eller genom att prenumera på vårt nyhetsbrev med rabatter och erbjudanden via epost - eller välj båda två - de kompletterar varandra! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln