headerfoto

Vår egen vigselring av bergskristall

Ni kanske har undrat över hur det har gått med att göra vår egen vigselring av bergskristall? Ja, det var lättare sagt än gjort vill jag lova! Med facit i hand, så började vi nog i fel ände. Vi var helt inställda på att först hitta en stenslipare som kunde frigöra själva kristallen från kvartsstenen, vilket resulterade i ett riktigt detektivarbete. Vi letade med ljus och lykta efter någon med kompetensen och vi kom tillslut i kontakt med en stenslipare här i Göteborg som vänligt men bestämt berättade att de endast samarbetar med företag. Genom stensliparen kom jag i kontakt med en guldsmed, J. Strömberg på Magasinsgatan, som kunde stå för kontakten med stensliparen och även tackade ja till det ärofyllda uppdraget att skapa vår drömring, gjord av 90 % återvunnet guld.

Kontakten med gulsmeden har varit fantastisk. Hon har tålmodigt lyssnat till våra tankar och idéer och på ett kreativt, professionellt och lekfullt sätt gjort vår dröm till verklighet. När vi fick ringen tillbaka från gravyren och äntligen fick se slutresultatet, så var vi mer än nöjda - den är perfekt! Att hon har lyckats skapa något så ”sanningsenligt” utifrån enbart en känsla av hur vi önskar att ringen ska vara är helt otroligt, vilken konstnär! 

// Jossan

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >​
 

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln