headerfoto

Dagarna innan bröllopet

Nu dagarna innan bröllopet är det sista minuten-verkstad här hemma i lägenheten. Ljuslyktor (återbrukade glasburkar) ska pyntas, efterrätten ska provlagas och detaljer ska fixas. Idag fick vi namnplaceringskorten av Sanna, som hon har gjort och skrivit för hand under de sista veckorna. En stor eloge till henne! Jag har inte hunnit se dem ännu, men är övertygad om att de är jättefina! I skrivande stund sitter Kalle framför symaskinen för att sy sin egen fluga utav överblivet tyg från min brudklänning, som vi hämtade hos sömmerskan häromdagen.

Själv sitter jag och beundrar mitt ny-gamla halsband. I höstas så köpte jag en bergskristall som jag tänkte att jag skulle vilja ha som halssmycke på bröllopet. Sedan dess har tiden sprungit iväg och i helgen insåg jag att det antagligen är för sent att få någon att göra en hylsa till den, så att man kan fästa den i ett halsband. Men ibland ska man ha lite tur och möta precis rätt person vid rätt tillfälle. Det var precis vad jag gjorde igår när jag spatserade längs Haga Nygata. Där stod Sara och sålde sina fantastiskt vackra handgjorda smycken. Jag frågade henne om hon hade möjlighet att göra ett halsband till mitt bröllop med min egeninköpta bergskristall och fick, trots min korta varsel, ett tveklöst och leende ja till svar.

Här sitter jag nu, knappt 24 timmar senare, med mitt drömhalsband knutet med en teknik som kallas macrame. Sara skapar biosmycken och använder sig enbart av naturliga material såsom stenar, frön, metaller osv. Om ni är intresserade av att se mer av hennes otroliga hantverk så kan ni söka på Bifrost Art på Facebook, Instagram eller Etsy. På onsdag bär det av till Österlen. Om vi hinner, så kanske vi hinner dela med oss av lite mer förberedelsebilder och tips innan den stora dagen.

//Jossan

Läs mer om Jossan och Kalles förberedelser inför bröllopet genom att klicka på etiketten josefine&Kalle nedan. 

Vill du ha mer inspiration till ditt bröllop? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Etiketter: smycken josefine&kalle

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln