headerfoto

Dagarna innan bröllopet

Nu dagarna innan bröllopet är det sista minuten-verkstad här hemma i lägenheten. Ljuslyktor (återbrukade glasburkar) ska pyntas, efterrätten ska provlagas och detaljer ska fixas. Idag fick vi namnplaceringskorten av Sanna, som hon har gjort och skrivit för hand under de sista veckorna. En stor eloge till henne! Jag har inte hunnit se dem ännu, men är övertygad om att de är jättefina! I skrivande stund sitter Kalle framför symaskinen för att sy sin egen fluga utav överblivet tyg från min brudklänning, som vi hämtade hos sömmerskan häromdagen.

Själv sitter jag och beundrar mitt ny-gamla halsband. I höstas så köpte jag en bergskristall som jag tänkte att jag skulle vilja ha som halssmycke på bröllopet. Sedan dess har tiden sprungit iväg och i helgen insåg jag att det antagligen är för sent att få någon att göra en hylsa till den, så att man kan fästa den i ett halsband. Men ibland ska man ha lite tur och möta precis rätt person vid rätt tillfälle. Det var precis vad jag gjorde igår när jag spatserade längs Haga Nygata. Där stod Sara och sålde sina fantastiskt vackra handgjorda smycken. Jag frågade henne om hon hade möjlighet att göra ett halsband till mitt bröllop med min egeninköpta bergskristall och fick, trots min korta varsel, ett tveklöst och leende ja till svar.

Här sitter jag nu, knappt 24 timmar senare, med mitt drömhalsband knutet med en teknik som kallas macrame. Sara skapar biosmycken och använder sig enbart av naturliga material såsom stenar, frön, metaller osv. Om ni är intresserade av att se mer av hennes otroliga hantverk så kan ni söka på Bifrost Art på Facebook, Instagram eller Etsy. På onsdag bär det av till Österlen. Om vi hinner, så kanske vi hinner dela med oss av lite mer förberedelsebilder och tips innan den stora dagen.

//Jossan

Läs mer om Jossan och Kalles förberedelser inför bröllopet genom att klicka på etiketten josefine&Kalle nedan. 

Vill du ha mer inspiration till ditt bröllop? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Etiketter: smycken josefine&kalle

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln