headerfoto

Dagarna innan bröllopet

Nu dagarna innan bröllopet är det sista minuten-verkstad här hemma i lägenheten. Ljuslyktor (återbrukade glasburkar) ska pyntas, efterrätten ska provlagas och detaljer ska fixas. Idag fick vi namnplaceringskorten av Sanna, som hon har gjort och skrivit för hand under de sista veckorna. En stor eloge till henne! Jag har inte hunnit se dem ännu, men är övertygad om att de är jättefina! I skrivande stund sitter Kalle framför symaskinen för att sy sin egen fluga utav överblivet tyg från min brudklänning, som vi hämtade hos sömmerskan häromdagen.

Själv sitter jag och beundrar mitt ny-gamla halsband. I höstas så köpte jag en bergskristall som jag tänkte att jag skulle vilja ha som halssmycke på bröllopet. Sedan dess har tiden sprungit iväg och i helgen insåg jag att det antagligen är för sent att få någon att göra en hylsa till den, så att man kan fästa den i ett halsband. Men ibland ska man ha lite tur och möta precis rätt person vid rätt tillfälle. Det var precis vad jag gjorde igår när jag spatserade längs Haga Nygata. Där stod Sara och sålde sina fantastiskt vackra handgjorda smycken. Jag frågade henne om hon hade möjlighet att göra ett halsband till mitt bröllop med min egeninköpta bergskristall och fick, trots min korta varsel, ett tveklöst och leende ja till svar.

Här sitter jag nu, knappt 24 timmar senare, med mitt drömhalsband knutet med en teknik som kallas macrame. Sara skapar biosmycken och använder sig enbart av naturliga material såsom stenar, frön, metaller osv. Om ni är intresserade av att se mer av hennes otroliga hantverk så kan ni söka på Bifrost Art på Facebook, Instagram eller Etsy. På onsdag bär det av till Österlen. Om vi hinner, så kanske vi hinner dela med oss av lite mer förberedelsebilder och tips innan den stora dagen.

//Jossan

Läs mer om Jossan och Kalles förberedelser inför bröllopet genom att klicka på etiketten josefine&Kalle nedan. 

Vill du ha mer inspiration till ditt bröllop? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Etiketter: smycken josefine&kalle

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln