headerfoto

Inspiration till trädgårdsbröllop

Vill ni gifta er i blomstrande midsommartid? I en romantiskt prunkande trädgård på landet, mellan hav och ängar? Här kommer lite inspirationsbilder för dig som planerar bröllop till nästa sommar - eller lite sista-minuten-tips för dig som säger "ja" redan denna sommar!

/Anna
 

10 inspirationstips för trädgårdsbröllop

1-2. Ängsbröllop - Låt er vigas i det vilda. Är ni i trädgården - hoppa över att klippa gräset för den rätta känslan! Foto: Linda Jöner/Lindajoner.se.

3. Bröllopsbåge i skira tyger - enkelt att göra själv, och enkelt att hitta tyger på loppisar. Foto: Pixabay

4. Brudskål! Varför inte med en spännande drink, eller lite rosébubbel för att sätta färg på skålen? Recept till drinken: "Blushing Bride" finner du här. Foto: Philipson Söderberg.

5. Stubbdukning - duka med det naturen har att erbjuda, stenar, stubbar, stockar. Foto: Pixabay.

6. Jordgubbstårta - en klassiker som är ett måste till trädgårdsbröllopet! Denna är gjord av Add a Cake och består av ljusa bottnar, grädde, jordgubbssylt och lemoncurd. Allt gjort från grunden. Dekorerad med jordgubbar, blåbär, mynta, citronmeliss och fläder. Givetvis med ekologiska ingredienser. Foto: Add a Cake.

7-8. Färgglatt porslin, hitta roligt porslin på loppisar i sommar och förstärk lantkänslan! Foto: Pixabay.

9. Härlig sommarbuffet - är enklast till trädgårdsbröllopet. Välj MSC-märkt fisk, eller helt vegetariskt med kaviart (tångkaviar). Foto: Abba Seafood.

10. Båtbröllop, varför inte låta sig vigas i en liten eka - på land eller vatten väljer du själv. Foto: Pixabay.
 

Vill du få tips av andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln