headerfoto

Välkommen Amanda - ny bloggare på EcoBride

Hej Amanda, vem är du? 
- Jag en skånsk miljövetare med strävan att rädda världen genom att skörda vintageklänningar, vegetarism samt en kram då och då. Mina passioner är Frankrike, pyssel och naturligtvis miljön.

Vad kommer du att blogga om? 
- Jag kommer skriva om det fortsatta firandet - den fantastiska bröllopsresan. Bara för två. Kanske kommer det handla om er resa till exotiska breddgrader eller en lugn weekend i vacker svensk natur? Tipsa mig gärna om vad ni vill läsa om! 

Vad gör du när du inte bloggar för EcoBride?
- Jag bor i Uppsala där jag studerar miljökommunikation, med längtan till min livskamrat Anton som bor i Norrköping. I maj 2015 gjorde jag debut med min vetenskapliga artikel om ekologisk textilproduktion From Farm to Fabric (Linköpings Universitet). 

Vi säger varmt välkommen till Amanda! Du kan även möta Amanda i vår facebook-grupp - passa på att ställa frågor och bolla tankar och idéer inför bröllopsresan! 

Amanda Borneke. Foto: Privat

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln