headerfoto

Tävla om en bröllopskonsultation

Nu har du chansen att tävla om två timmars bröllopskonsultation med vår bröllopskoordinator Britt Thellberg på Bröllop i Sigtuna. Britt är bra på att läsa av brudparets önskemål, att förena två viljor och drömmar till ett enhetligt bröllop där bådas personligheter lyser igenom. Konsultationen sker genom ett personligt möte i Storstockholm alternativt över Skype eller telefon.

Gör så här: 
För att vara med och tävla behöver du svara på tre enkla frågor; två frågor med alternativ och en öppen fråga. Du hittar tävlingsformulär nedanför bilden. 

 

Obs! Du behöver bli eller vara medlem i EcoBride Club för att vara med och tävla. Bli medlem här - det är helt kostnadsfritt. ​Tävlingen avslutas torsdagen den 20 augusti 2015
kl. 23.59. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från EcoBride och Britt Thellberg.

Foto: Pixabay.se
Foto: Pixabay.se

Lämna ditt tävlingsbidrag här

Vill du vara med och tävla men är inte medlem i EcoBride Club?

Bli medlem idag - det är helt kostnadsfritt! Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. I vår facebookgrupp får du inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Dessutom kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fullspäckat med rabatter och erbjudanden som hjälper er i bröllopsplaneringen!
Du blir medlem genom att gå med i vår facebookgrupp eller genom att prenumera på vårt nyhetsbrev med rabatter och erbjudanden via epost - eller välj båda två - de kompletterar varandra! 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln