headerfoto

Amanda har stannat i Utrecht för vintageshopping

Nu är det dags för mitt fjärde stopp på tågresan. Jag kommer att visa er olika städer och prima platser i en tågluff genom Nederländera - perfekta för bröllopsresan. I detta inlägg tar jag er med till det magiska Utrecht.


/Amanda

Utrecht (uttalas u-träckt) är den största staden i sin provins med samma namn. Det liknar andra städer i Nederländerna med två undantag – religion och shopping! Staden är känt för sin domkyrka St Martin's Cathedral, fantastiska fik och ändlös vintageshopping. 

Missa inte i Utrecht

  • Landsbygden. Att välja ett värdshus några kilometer utanför centrum och istället hyra en klassisk tandemcykel ger den perfekta upplevelsen av Utrecht.
  • Vintage-shoppingen. Gatan heter Oudegracht och där kan ni kan hitta mina favoriter när det kommer till vintage/secondhand. Storlekarna är något större än Frankrike och Italien. Jag återkommer alltid till affärerna; Episode, Kringloop Wrinkel & Emma B.B.
  • En matbit vid vattnet i mörkret. Lite senare timmar på dygnet så flyttar restauranger ner bord väldigt nära floder, under broar etc. De tänder varma ljus och röda gatulampor som gör det väldigt romantiskt, varmt och mysigt - Oudegracht aan de Werf är gatan ni ska på! 
Foto: Amanda Borneke

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Elena » Glad midsommar!:  ”Vill du ta ett lån och vet inte var du kan få ett riktigt lån? Vill du starta et..”

  • Dékány » Glad midsommar!:  ”Behöver du akut kredit? Vi tillhandahåller företagslån, personliga lån, studielå..”

  • Richard » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”Behöver du akut kredit? Vi tillhandahåller företagslån, personliga lån, studielå..”

  • Dékány » Glad midsommar!:  ”Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag..”

  • Dékány » Glad midsommar!:  ”Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln