headerfoto

Värm dig med en vegansk och ekologisk glögg i vinter!

I samband med att det var den internationella vegandagen den 1 november så vill vi på Ecobride tipsa om Goder Afton - en vegansk och ekologisk glögg som kom förra hösten. Inga animaliska produkter har använts i framställningen av varken vin, socker, kryddor eller färdig glögg. Glöggen är kryddad med kanelstång, kardemummakapsel, doftande kryddnejlika, ingefära och pomerans, och finns i fyra varianter (se bild). 

/Vera

TIPS: Glögg passar perfekt till festliga tillfällen som ex. vinterbröllop där det går att skåla i värmande glögg eller bjuda gästerna på något värmande före eller efter vigseln. Här kan ni läsa mer om värmande drycker att använda er av vid festliga tillfällen eller varför inte på tu man hand.

Foto:Goderafton.se
Foto:Goderafton.se

Vill du ha fler tips inför festen? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln