headerfoto

Buda på en handgjord brudbukett och bidra till miljön på köpet!

Du som är medlem i EcoBride Club erbjuds här en unik chans att buda på en handgjord brudbukett! (Om du inte är medlem klicka här - det är gratis medlemsskap). 

Hur gör man och var går pengarna?
Du budar genom att fylla i formuläret nedan - och det bästa av allt är att pengarna går till att köpa träd. Desto högre du budar - desto fler träd köper vi i ditt namn (du får ett bevis av oss efter auktionen är klar.) Ett tips är att t.ex 500 kr ger dig ett donationspaket och det innebär att du är med och bidrar till både träd, vatten och pengar till skolverksamhet. Du kan läsa om EcoBrides engagemang i Better Globe och mer om vad pengarna går till. Budgivningen pågår t.o.m 31 december kl 23.59 och högsta bud vinner.

Vad är buketten gjord av?
Buketten är gjord i återvunna material - och är helt miljövänlig. Stommen består av bambupinnar och ståltråd, medan tygblommorna är gjorda av second-handfyndade scarves, samt olika vintage smycken. Den består även av några "blommor" gjorda av värmeljuskoppar.
Buketten passar bröllopet med stilar som DIY, 20-tal eller vintage och den passar särskilt bra till vinterbröllopet, men den passar nog främst till dig som vill sticka ut lite mer. Den går i färgerna: natur-vit-silver-grön. Du kan själv välja vilken sida du vill rikta framåt då den ser olika ut på olika sidor. (se bilder). Storlek på buketten: 30 cm lång, 16 cm i diameter.

Jag kommer vid ett senare tillfälle under nästa år att visa hur jag gjorde buketten, så håll utkik här på bloggen.

Lycka till med budgivningen!

/Anna

 

Foto: Anna Hjärp

Lämna ditt bud via formuläret här

  • Du kan buda flera gånger - det senaste budet gäller. Buden är dolda.
  • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon annan och behåller endast dina uppgifter inför denna budgivning!

Vill du vara med och buda men är inte medlem i EcoBride Club?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln