headerfoto

DIY Dunderkur som håller dig frisk hela våren!

Är du mitt uppe i bröllopsplanering? Känner du dig stressad - och lite orolig, tänk om du blir sjuk nu mitt i alltihop? Vi är mitt i vabruari, och ni är säkert många med mig, som lyckats bli förkylda. Men ha förtröstan! Här kommer det bästa receptet på en dunderkur som håller förkylningarna borta hela våren! Jag vet många som säger att det här funkar superbra, så nu ska jag komma igen och köra det här receptet under våren. Är ni med mig?
Önskar er en förkylningsfri vår till mötes!
/Anna

Ps. Jag kan tyvärr inte garantera att det kommer att fungera just för dig då vi alla är olika. Men oavsett hur det går pinga oss gärna i kommentarsfältet nedan!

Foto: Pixabay

DIY Dunderkur mot förkylning

Kuren hjälper till att lindra de värsta symptomen och boostar ditt immunförsvar på ett naturligt sätt med både vitaminer, antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper. Nästa gång du börjar känna dig förkyld ta en stor matsked av blandningen i en kopp, häll upp med varmt vatten - drick och njut.  (Eller drick lite varje morgon för att hålla förkylningarna borta i stressade perioder.)

Ingredienser:
Du behöver 2 ekologiska citroner, 1 ekologisk apelsin, 1 bit ekologisk ingefära (3-4 cm beroende på tjocklek), 1 tsk ekologisk gurkmeja, 2 dl raw ekologisk honung.

Gör så här:
Skiva upp citronerna och apelsinen i tunna skivor (med skal och allt), ta bort kärnorna och lägg allting i en skål. Skala och skiva ingefäran och addera till din citrusblandning. Addera gurkmejan och honungen och mortla sedan ihop allting. Förvara blandningen i en tät glasburk med lock i kylen, där håller den i flera veckor.

Källa: Originalreceptet kommer från klippet nedan.

 

För fler smarta & miljövänliga tips - bli medlem i EcoBride Club

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln